Forside Kontormøbler Tavler og flipover Kridttavler Kridttavle bord 21,6x27,9 cm, mørk træ

Kridttavle bord 21,6x27,9 cm, mørk træ

Varenr. 2574432308

Elegant kridttavle til bord med foldbare fødder og en lakeret træramme. Placer tavlen hvor du har lyst, med den fritstående fod. Bemærk: Til denne tavle skal man anvende kridtmarkers og ikke tavlekridt. 

Læs mere

Elegant kridttavle til bord

Anvendes med kridtmarkers

Vis menuen på en kreativ måde

Pr. stk. u. moms: Listepris: 363.00 kr
Pr. stk. m. moms: Listepris: 453.75 kr
Antal
Pris pr. stk.
Spar pr. stk.
1 stk.
259.00 kr ekskl. moms
104.00 kr
5 stk.
159.00 kr ekskl. moms
204.00 kr
259.00 kr
(323.75 kr inkl. moms)
Leveringstid: 1-5 hverdage
Bemærkning

Elegant kridttavle til bord med mørk træramme

Flot og elegant kridttavle med foldbare fødder og en lakeret træramme. Perfekt til at præsentere menuen på i restauranten, på baren eller i caféen. De foldbare fødder gør opbevaringen let, når tavlen ikke bruges. 

Udfold din kreativitet med en skrivetavle

Denne kridttavle kan placeres på bord eller diske, hvilket giver dig mulighed for at skabe en alsidig og tilpasset menu. Brug kridtmarkers til at skrive og tegne dine retter, dagens specialiteter eller tilføj små dekorative elementer for at tiltrække dine gæsters opmærksomhed. Denne kreative frihed gør din menu endnu mere unik og interessant.

Placer tavlen hvor du har lyst

Kridttavlen er designet med fokus på praktisk brug. Den fritstående fod gør det nemt at placere menuholderen på et hvilket som helst sted i din restaurant, café eller butik. Du behøver ikke bekymre dig om at bore huller i væggene eller besværet med vægmontering. Denne menuholder er klar til at præsentere dine lækre retter og tiltrække opmærksomhed med sit elegante udseende.

Brug kridtmarkers og ikke kridt!

Det er vigtigt at bemærke, at man til denne tavle skal anvende kridtmarkers og ikke tavlekridt. Disse købes separat, og fjernes nemt med en våd klud. Se også hele vores udvalg af tavletilbehør her.

Specifikationer:

  • Mål: 25,2x10,5x33,5h cm
  • Skriveflade: 21,6x27,9 cm
  • Farve: Mørk træ/sort