Forside Butiksinventar Skilte Gadeskilte Kridttavle A-skilt 59x78 cm, sort træ

Kridttavle A-skilt 59x78 cm, sort træ

Varenr. 2574453108

Flot kriddtavle A-skilt med to sorte magnetiske ståltavler og en sort træramme. Perfekt til at præsentere menuer indendørs og udendørs. Bemærk: Til denne tavle skal man anvende kridtmarkers og ikke tavlekridt. 

Læs mere

Elegant kridttavle A-skilt

Anvendes med kridtmarkers

Vis menuen på en kreativ måde

610.00 kr
Pr. stk. u. moms: Listepris: 676 kr
762.50 kr
Pr. stk. m. moms: Listepris: 845.00 kr
Leveringstid: 1-5 hverdage
Bemærkning

Flot kridttavle A-skilt med en sort træramme

Skil dig ud med dette elegante A-skilt, der er fremstillet i sortbejdset bøgetræ. Med dets unikke design vil det helt sikkert fange opmærksomheden fra forbipasserende og besøgende gæster.

Skiltet er monteret med sorte ståltavler, der giver en to-i-en funktionalitet. Brug tavlerne som skrivetavle og skriv med kridtmarkers for at fremvise dine budskaber og tilbud på en stilfuld måde. Du kan også udnytte dem som en praktisk magnettavle ved at anvende magneter og magnetlommer til at fastgøre dokumenter, billeder og andet vigtigt indhold.

Kan anvendes indendørs og udendørs

Uanset om du ønsker at markedsføre dit seneste tilbud indenfor i butikken eller byde gæster velkommen udenfor på terrassen, så er dette A-skilt klar til både indendørs og udendørs brug. Dets holdbare design og kvalitetsmaterialer sikrer, at det kan modstå forskellige vejrforhold uden at miste sit udseende.

Brug kridtmarkers og ikke kridt!

Det er vigtigt at bemærke, at man til denne tavle skal anvende kridtmarkers og ikke tavlekridt. Disse købes separat, og fjernes nemt med en våd klud. Se også hele vores udvalg af tavletilbehør her.

Specifikationer:

  • Mål: 56x67x105h cm
  • Skriveflade: 59x78 cm
  • Farve: Sort træ/sort
  • Anvendelse: Indendørs og udendørs
  • Magnetisk