Facebook Pixel

Stoleunderlag

Skån tæppet eller trægulvet med praktiske stoleunderlag. Med et underlag til kontorstolen undgår du slidte gulve og unødig støj fra gulvet. Underlagene fås i mange forskellige størrelser og flere forskellige kvaliteter.

Læs mere

Vælg en kategori:

Vælg det rigtige underlag

Når du skal købe stoleunderlag, så er der nogle ting, du skal tage højde for, for at finde det rigtige match: typen af dit gulv; er det hårdt gulv som f.eks. trægulv eller blødt med gulvtæppe. Hvor ofte skal køreunderlaget bruges; hver dag på kontoret eller sjældnere i f.eks. hjemmet? hvor meget vil du bevæge dig rundt på kontorstolen? Det har betydning for størrelsen på dit stoleunderlag.

Læs mere herunder for at blive guidet og inspireret.

 

Stoleunderlag til hårde gulve og trægulve

Skal du bruge et underlag til hårde gulve som f.eks. trægulv, bør du vælge et stoleunderlag uden pigge. Det skåner gulvet mod skrammer og snavs, som ellers let sætter sig på gulvet under en arbejdsstation, der bruges meget. I vores sortiment finder du både underlag til hårde gulve i plastik og i tekstil som fladvævet tæppe, som er særdeles slidstærkt.

Tæpperne kan give et varmere og mere personligt præg på kontoret, da de fås i mange forskellige farver og flere former. Vores underlag i plastik er fremstillet af genbrugs plast og tæpper er ligeledes bæredygtigt fremstillet i genbrugeligt materiale. De er begge uden skadelig kemi, der både skåner dig og miljøet.  

 

Køb et stoleunderlag med pigge til tæpper

Har du gulvtæppe, anbefaler vi stoleunderlag med pigge, som er særligt egnet til tæpper. Piggene sørger for, at underlaget bliver på sin plads. Med et stoleunderlag sparer du dit gulvtæppe for det ekstra slid, der vil være på det særlige område af gulvet, hvor du sidder på din kontorstol.

Gulvtæppet får markant længere levetid, og du undgår grimme mærker efter tryk fra kontorstolen eller snavs. Plast underlagene er lette at rengøre med en klud og tekstil underlagene kan rengøres med støvsuger og pletfjerner.

Det hårde plastik underlag gør det samtidig lettere at køre rundt med kontorstolen. Vores stoleunderlag til tæpper er ligeledes fremstillet i genanvendeligt materiale og uden brug af sundhedsskadelig kemi til gavn for dig og miljøet.  

 

Vælg den rigtige kvalitet

Før du køber underlag til kontorstol bør du tænke på, hvor meget tid, du kommer til at bruge på det. Det har betydning for, hvilken kvalitet, du skal købe dit underlag.  Skal underlaget ligge på en kontorplads, der benyttes hver dag, bør du købe et underlag af højere kvalitet. Her vil Floorlux være det rigtige valg, da disse underlag er fremstillet i Makrolon, som er særlig brudsikker og slidstærkt plastik med 3 års brudgaranti.  Vores tekstilunderlag er også særdeles slidstærke og kan anvendes på områder med hyppig brug. Epoca fladvævede tæpper har 5 års garanti mod gennemslid. Skal underlaget derimod bruges på en arbejdsplads eller i hjemmet, hvor det kun benyttes i begrænset omfang, kan du i stedet godt vælge det billigere alternativ Floorbasic.  

 

Stoleunder i flere størrelser

Du finder både små og store stoleunderlag i vores sortiment. Som udgangspunkt skal du vælge et stoleunderlag med cirka samme bredde som stellet på dit skrivebord, og så er det en fordel, at dit underlag til kontorstol er så dybt, at du kan rulle tilbage og have dine ben fri af skrivebordet.

Vores mest solgte størrelse er stoleunderlag 120x150 cm, som er en mellemstørrelse, der passer til de fleste. Vores fladvævede tekstil stoleunderlag fås i endnu flere størrelser, former og farver. Her i shoppen finder du et udvalg af firkantede og halvrunde tæpper fra 90x120 cm til 200x150 cm.  Tæpperne kan bestilles i specialmål på op til 4 meter, så det kan dække en enkelt arbejdsstation eller dække op til 2 eller 4 arbejdsstationer. Og har du lyst til at slippe kreativiteten løs eller særlige indretningsbehov, så kan tekstil underlagene fremstilles i alverdens former. Kontakt vores kundeservice for at høre mere.

Mangler du også en ny kontorstol? Se vores udvalg af praktiske kontorstole uden ryg.

Vil du se mere? Vi har også et af markedets førende udvalg af skriveborde

Hurtig levering

Når du bestiller plastik underlag til kontorstol hos Inventarland, får du hurtig levering inden for 1-5 dage. Leveringstiden på tekstil underlag kan du se under hvert produkt. Husk du får altid fri fragt, når du bestiller for over 999,- ekskl. moms.

 


Ofte stillede spørgsmål

 

Hvilket stoleunderlag skal jeg købe?

Vælg først og fremmest et underlag til din kontorstol, som passer til dit gulv. Har du gulvtæppe, så vælg et underlag med pigge, som holder underlaget på plads. Har du et hårdt gulv som f.eks. trægulv, så vælg et kontorstoleunderlag uden pigge, tilkøb evt. et skridsikkert tæppeunderlag.

Vurder dernæst hvor meget, du skal bruge underlaget. Sidder du på underlaget hver dag, så vælg et underlag, der er lavet af slidstærkt materiale som polykarbonat. Vores Floorlux har 3 års brudgaranti. Er dit brugsbehov mindre, så kan du vælge et tyndere køreunderlag i mindre slidstærkt materiale, som ofte også er billigere.

 

Hvor stort skal underlag til kontorstol være?

Som udgangspunkt kan du gå efter et stoleunderlag, der er cirka samme bredde som stellet på dit skrivebord. Underlaget bør være så dybt, at du kan rulle din kontorstol tilbage og have dine ben fra af bordet, uden at du ruller ud over underlaget. Vores mest populære underlag til kontorstol måler 120x150 cm.