Web-shop

KontorstoleSe alt i Kontorstole
KontormøblerSe alt i Kontormøbler
Lager og værkstedSe alt i Lager og værksted
Transport og løftSe alt i Transport og løft
ButiksinventarSe alt i Butiksinventar
Demo og restsalgSe alt i Demo og restsalg
Søgefelt

Ståstole (9 produkter )

fragtikon montageikon 2 års onsite garanti
Ståstole og balancestole er rigtig gode til at forebygge rygproblemer og sikre en aktiv arbejdsdag. Har du et job med meget stående arbejde, kan du bruge en ståstol til hurtig aflastning for ben, fødder og knæ. Sidder du til gengæld på kontor, eller har andet meget stillesiddende arbejde, kan en ståstol bruges til få en mere aktiv siddeposition. På en god ståstol kommer du op i halvt stående stilling, den såkaldte rytterstilling, der giver bedre blodcirkulation og velvære.

En ståstol eller balancestol aflaster også rygmuskulaturen, mens lændesvajet naturligt bevares. Stolene er højdejusterbare og passer derfor til de fleste. Benyt ståstolen et par gange om dagen, men sid ikke på den for længe ad gangen for en optimal aflastning af ryggen. Du kan derfor forebygge mange rygproblemer, ved at skifte kontorstolen ud med en af disse aflastningsstole af og til. Vores mest populære ståstol er Moving stolen. Den er hurtig at nem at sætte sig på, og giver en sund siddestilling med let spredte ben, hvilket tvinger ryggen i en god opret position.

Foden på Moving ståstol – en tung vippefod til aktiv sidning og som ikke vælter let. Har du ondt i ryggen, kan en støttestol virke lindrende, hvis du benytter den et par gange om dagen. Har du svære rygproblemer anbefaler vi, at du prøver en af vores ergonomiske eller ortopædiske stole til særlige behov. Ortopædiske stole er stole, der er fremstillet specielt til dig der har ondt i ryg, hofte eller andre steder i kroppen. Disse stole har en lang række indstillingsmuligheder, der kan forebygge disse smerter.

Forrige Side 1 af 1 Næste