Web-shop

KontorstoleSe alt i Kontorstole
KontormøblerSe alt i Kontormøbler
Lager og værkstedSe alt i Lager og værksted
Transport og løftSe alt i Transport og løft
ButiksinventarSe alt i Butiksinventar
Demo og restsalgSe alt i Demo og restsalg
Søgefelt

RBM kontorstole (6 produkter )

fragtikon montageikon 2 års onsite garanti  leveres straks

 

     

RBM Kontorstole - Bæredygtigt skandinavisk design og kvalitet

”RBM gør verden til et bedre sted at sidde i”, sådan lyder firmaets motto som de har levet efter siden virksomheden startede i 1975. RBM har rødder i det danske, hvilket også afspejler sig i stolenes design. Produktionen ligger i dag i Nässjö i SydSverige. Men firmaet har afdelinger i både Danmark og Sverige samt hobedsæde i Oslo. De er kendt for at benytte sig af førende danske og udenlandske møbeldesignere. Derfor er den danske sjæl stadig med i det skandinaviske varemærke RBM.

RBM kontorstole ligger stor vægt på, at designe stole med enkelt design og optimal ergonomi, der holder år efter år. Den målsætning går godt i hånd i hånd med ønsket om bæredygtig og miljøvenlig produktion. Så verden også bliver et bedre sted at være, for vores børn og børnebørn. Når du køber en stol fra RBM, får du en stol der er produceret efter et ønske om: Lang levetid – kun brug af materialer uden giftige stoffer – Samlet af få komponenter (mindre produktion) samt et ønske om at store dele af stolen kan genbruges. Tilsammen gør det at de kan give dig ikke mindre end 6 års garanti på dine nye stol fra RBM.


Vi har i denne kategori valgt nogle af de mest populære RBM kontorstole. Her er både en helt basis kontorstol og den lækre højryggede stol med alle ergonomiske indstillinger. Har du nogle spørgsmål til RBM kontorstole, kontakt venligst vores kundeservice på tlf. 70 10 10 13.

Ergonomiske kontorstole fra RBM
Forrige Side 1 af 1 Næste