Web-shop

KontorstoleSe alt i Kontorstole
KontormøblerSe alt i Kontormøbler
Lager og værkstedSe alt i Lager og værksted
Transport og løftSe alt i Transport og løft
ButiksinventarSe alt i Butiksinventar
Demo og restsalgSe alt i Demo og restsalg
Søgefelt

Populære ergonomiske kontorstole (6 produkter )

fragtikon montageikon 2 års onsite garanti  leveres straks

canadian ergo     

I vores kategori af mest solgte kontorstole, finder du vores absolutte bestseller indenfor kontorstole: Canadian Ergo.
Canadian Ergo er en serie af kontorstole der udmærker sig ved Canadisk komfort, italiensk kvalitetsmekanisme med mange indstillingsmuligheder og lækker polstring fra danske Gabriel. Alle stolene kommer med gode indstillingsmuligheder der sikrer at ergonomien er i top og udvikler sig kronologisk med indstillingsmuligheder og funktioner. Som standard kommer de alle med sædedybdejustering, justering af ryghøjde, justering af siddehøjde, synkront sædevip og vægtjustering.

Canadian Ergo 01 har yderligere sædetilt funktion og et mere slidstærkt stof end Base. Canadian Ergo 02 har de samme funktioner som 01 men kommer yderligere med et højere ryglæn og lændestøtte der sikrer optimal støtte i hverdagen. Et godt ergonomisk valg! Canadian 03 har de samme funktioner som 02 men har et højere ryglæn der passer perfekt til de lidt højere personer. Canadian 04 er videreudvikling af 03 som blot har fået en nakkestøtte på til de høje personer eller hvis man har brug for separat støtte til nakke og hoved i det daglige arbejde - Den komplette kontorstol.

Skal I have nye professionelle kontorstole til kontoret – så vælg en Canadian Ergo. Det er en stol med en dejlig siddekomfort. Man tænker ikke på det når man sidder i en Canadian. Ergonomien er tydelig – man sidder bare godt. Den mest økonomiske af vores Canadian Ergo stole, og vores mest solgte, er Canadian CE Base. Vil du selv vælge hvilken størrelse ryglæn, skal du kigge på Canadian CE01, CE02, CE03 eller CE04. Der er fri fragt på alle Canadian Ergo stole, og hvis du ønsker det kan du få den leveret fuldt monteret og klar til brug. Hvis du har spørgsmål er du velkommen til at kontakte os på 70101013 eller via vores chatfunktiion.

 

canadian ergo logo
Forrige Side 1 af 1 Næste