Web-shop

KontorstoleSe alt i Kontorstole
KontormøblerSe alt i Kontormøbler
Lager og værkstedSe alt i Lager og værksted
Transport og løftSe alt i Transport og løft
ButiksinventarSe alt i Butiksinventar
Demo og restsalgSe alt i Demo og restsalg
Søgefelt

Interstuhl kontorstole (13 produkter )

fragtikon montageikon 2 års onsite garanti

 

Kontorstole fra Interstuhl er tysk kvalitet og design – når det er bedst. Vælger du at investere i en af vores kontorstole i denne kategori, får du en rigtig god tysk produceret stol. Firmaet bag har eksisteret i mere end 5 årtier. Derfor har de ekspertviden indenfor design, ergonomi og materialevalg i produktion af kvalitets kontorstole. På fabrikken beliggende i Tyskland, står de selv for udvikling, design, produktion og grundig test af alle deres stole.

Vi har udvalgt et bredt sortiment af professionelle kontorstole fra Interstuhl, hvor vi også lagerfører størstedelen af dem. Derfor kan du indenfor få dage få en ny god kontorstol i tysk kvalitet, når du vælger en stol fra denne kategori.

Vores mest solgte stole er Goal kontorstolene. Goal 152GR og 102GR er gode allround kontorstole med optimal siddekomfort og indstillingsmuligheder som: sædetilt, synkront sædevip, lændestøtte, regulerbar sædedybde og vægttilpasning. Derudover er ryggen højdejusterbar, så den kan tilpasses den enkelte.

Every er en anden god kontorstol fra Interstuhl med gode indstillingsmuligheder. Der adskiller sig fra Goal ved et ekstra bredt ryglæn og et let design. Stolen fås både i polstret ryg eller netryg. Udover kontorstole fører vi også den populære UP pendul støttestol, som er en god afveksling til stillesiddende arbejde på en normal kontorstol.

Uanset hvilken stol du vælger fra Interstuhl, får du rigtig god kvalitet for pengene. Alle vores kontorstole fra Interstuhl har fem års garanti på mekanismen, og de er polstret i høj kvalitetsuld eller polyesterstof med høj slidstyrke. Har du specielle ønsker om alternativ polstring venligst kontakt os via chatfunktionen eller på telefon 70101013
 
Forrige Side 1 af 1 Næste