Forside Kontorstole Interstuhl kontorstole
/media/.renditions/wysiwyg/TopBilleder/top-interstuhl-kontorstole-kvinde-sidder-og-laeser.jpg
/media/.renditions/wysiwyg/TopBilleder/top-interstuhl-kontorstole-office-bord-og-stole.jpg

Interstuhl kontorstole

Kontorstole fra Interstuhl er tysk kvalitet og design, når det er bedst. Interstuhls ambition er at innovere måden at lave stole til kontorer, hjemmekontorer, produktionsvirksomheder og gaming på og er i dag en af de førende producenter i Europa.

På fabrikken i Tyskland, står de selv for udvikling, design, produktion og grundig test af alle deres stole. Samtlige stole kendetegnes ved Interstuhls kompromisløshed, når det kommer til teknisk perfektion, kvalitet og design.

Hurtig levering og 10 års Garanti

Vi har udvalgt et bredt sortiment af professionelle kontorstole fra Interstuhl, hvor vi også lagerfører størstedelen af dem. Derfor kan du indenfor få dage få en ny kontorstol fra Interstuhl med 10 års garanti på mekanismen.

Hos Inventarland har vi kontorstole til alle behov. Kontakt os og få rådgivning af vores konsulenter på tlf. 70 10 10 13 eller info@inventarland.dk.

Læs mere

48 Varer

5 anmeldelser

Kontorstol Goal 102GX

Varenr. 2317110408

Mest populær
2,329.00 kr
ekskl. moms 5,560 kr
2,911.25 kr
inkl. moms

1 anmeldelse

Kontorstol Goal 102GR

Varenr. 2317111308

Lændestøtte og sædetilt
2,999.00 kr
ekskl. moms 6,730 kr
3,748.75 kr
inkl. moms

1 anmeldelse

Kontorstol Goal 152GR

Varenr. 2317112308

Lændestøtte, høj ryg og sædetilt
3,699.00 kr
ekskl. moms 7,800 kr
4,623.75 kr
inkl. moms

Kontorstol Interstuhl GEOS 16GS1 sort

Varenr. 2317124208

Justebar sædehældning
2,799.00 kr
ekskl. moms 3,495 kr
3,498.75 kr
inkl. moms

Kontorstol Interstuhl GEOS 16GD1 sort

Varenr. 2317124308

Asynkron mekanisme
2,799.00 kr
ekskl. moms 3,495 kr
3,498.75 kr
inkl. moms

1 anmeldelse

Kontorstol Interstuhl GEOS 16G4R sort

Varenr. 2317124508

Justebar sædehældning
3,499.00 kr
ekskl. moms 5,940 kr
4,373.75 kr
inkl. moms

Kontorstol Every 251, sort

Varenr. 2317140508

Mest populære stol med netryg
2,599.00 kr
ekskl. moms 3,520 kr
3,248.75 kr
inkl. moms

Kontorstol PUREis3 213, sort/sort

Varenr. 2317185108

Top-ergonomisk stol
5,149.00 kr
ekskl. moms 7,960 kr
6,436.25 kr
inkl. moms

Hurtig levering og 10 års garanti

Vi har udvalgt et bredt sortiment af professionelle kontorstole fra Interstuhl, hvor vi også har mange af stolene på lager, så du inden for få dage kan få en ny kontorstol fra Interstuhl med hele 10 års garanti på mekanismen.

På fabrikken i Tyskland, står de selv for udvikling, design, produktion og grundig test af alle deres stole. Samtlige stole kendetegnes ved Interstuhls kompromisløshed, når det kommer til teknisk perfektion, kvalitet, design og bæredygtighed.

 

Vores udvalg af Interstuhl kontorstole

Herunder kan du få et hurtigt overblik over vores Interstuhl kontorstole og de funktioner, vi gerne vil fremhæve ved de enkelte modeller.

 

Interstuhl Goal

Interstuhl Goal er gode allround kontorstole, som er et godt valg i mange arbejdsmiljøer, da stolene er gennemtestede, af høj kvalitet og kan anvendes af langt de fleste personer.

Du får funktioner som optimal siddekomfort og indstillingsmuligheder som sædetilt, synkront sædevip, lændestøtte, regulerbar sædedybde og vægttilpasning. Derudover er ryggen højdejusterbar, så den kan tilpasses den enkelte.

 

Interstuhl GEOS

Interstuhl GEOS har hele seks ergonomiske indstillingsmuligheder og er en god kontorstol til arbejdspladsen. Armlæn medfølger. GEOS stolene har særlig 4D armlæn, som giver dig den fordel, at de kan justeres i bredde, højde og dybde og tillige er de drejelige.

 

Interstuhl Every

Interstuhl Every er en god, fleksibel kontorstol, der er ideel til det moderne kontormiljø. Stolen har gode indstillingsmuligheder bl.a. autolift-mekanik, der automatisk indstilles efter brugerens højde og vægt. Every-kontorstolen adskiller sig fra Goal ved et ekstra bredt ryglæn og et let design bl.a. med netryg.

 

Interstuhl Joyce

Interstuhl Joyce har det behagelige bløde og ventilerende Softback stof i ryglænet, og en flot sort/grå farvekombination.

 

Interstuhl Pure

Interstuhl Pure er designet til frihed. Stolene følger kroppen uden at du skal foretage en masse indstillinger på diverse håndtag. Interstuhl Pura har kun to håndtag. Ryglænet har Smart Spring-teknologi, som er fleksibelt og former sig efter dine proportioner og følger med, når du læner dig bagud og til siderne. Interstuhl Pure er inkl. armlæn.

 

Interstuhl AIM

Interstuhl AIM kontorstolene er med autolift synkron mekanisme, som gør stolen let at justere. Ryglænets udformning giver ekstra støtte i lænden og åbner op i brystkassen, når du læner dig tilbage. AIM kontorstolene fås i mange farver.

 

Interstuhl Champ

Interstuhl Champ kontorstolene er udstyret med ny teknologi, der med sin ”Bodyfloat”-synkron-funktion giver en let, svævende følelse, når man sætter sig på stolen. Det giver en afslappet og behagelig siddeoplevelse. Derudover er stolen et bæredygtigt valg, da den er fremstillet af hele 98 % genanvendelige materialer. Interstuhl Champ stolene fås i mange farver.

 

Interstuhl Vintage

Interstuhl Vintage kontorstolene er nytænkende med bl.a. Smart Motion Technology, multi-trin vægtregulering og fleksibel sædehældning. Interstuhl Vintage fås i flere forskellige materialer og farver. Kontakt os, hvis du ikke ser den variant, du ønsker.

 

Specielle stole fra Interstuhl

Udover kontorstole fører vi også den populære UP pendul støttestol, som er en god afveksling til stillesiddende arbejde på en normal kontorstol. UP er en balancestol med afrundet bund under basen, så stolen kan bevæge sig i alle retninger. Det forhindrer lange, statiske siddestillinger, bevæger rygsøjlen og aktiverer muskler i ben, ryg og mave.

 

Vi har også altid et stort udvalg af billige kontorstole. og ergonomiske kontorstole

 


Ofte stillede spørgsmål

 

Hvilken Interstuhl kontorstol skal jeg vælge?

Vores mest solgte Interstuhl kontorstol er stolene i Goal-serien. Det er en god kvalitetskontorstol i medium størrelse, der passer til de fleste personer og kontorer. Goal kontorstolene giver god støtte og mange indstillingsmuligheder.

 

Hvorfor skal jeg vælge en Interstuhl kontorstol?

Interstuhl blev grundlagt for mere end 60 år siden. Stolene har opnået stor popularitet over hele verden grundet sin gedigne tyske kvalitet og ergonomi, som er et resultat af den dedikation, der lægges for dagen.

Interstuhl har lige fra starten haft fokus på at designe de bedste stole, der bidrager til dit velbefindende, hvilket foregår i virksomhedens egne udviklings- og produktionsfaciliteter, hvor der også stilles store krav til bæredygtig produktlivscyklus. Er du på udkig efter en god, professionel kontorstol, kan du roligt vælge en stol fra Interstuhl.