Forside Kontorstole Eurosit kontorstole

Eurosit kontorstole

Eurosit er en fransk møbelfabrikant grundlagt i 1948 og er i dag en del af en stor fransk møbelkoncern. Kontorstolene er af høj kvalitet, med ergonomi i top og med unikke designs. Producerede med stor respekt for miljøet i mere end 15 år bl.a. med End-of-Life-tiltag og med opfyldelse af en stor mængde standarder heriblandt ISO (afaq), NF og VALDELIA.

Eurosit er minimalistisk og moderne design som pirrer sanserne. Stolene skille sig ud fra mængden og inspirerer til kreativitet. Nyd godt af kvalitetsmaterialerne og de advancerede ergonomiske mekanismer.

Har du spørgsmål til køb af kontorstol, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice på chatten, mail eller tlf. 70 10 10 13 

Læs mere

2 Varer

Kontorstol Artec sort/mørkegrå

Varenr. 2313762112

Synkronvip og sædedybdejust.
2,799.00 kr
ekskl. moms 4,999 kr
3,498.75 kr
inkl. moms

Kontorstol Excellence læder sort

Varenr. 2313717008

Elegant chefstol i ægte læder
5,499.00 kr
ekskl. moms 6,999 kr
6,873.75 kr
inkl. moms

Hvilken Eurosit stol skal jeg vælge?

 

Sartre har et helt unik design med den lette netryg med blød lændestøtte, som bevæger sig op og ned af nettets ramme. Bemærk også den elegante metalbøjle som starter fra sædets underkant og op ad ryggen. Håndtagene til de ergonomiske funktioner er små og diskrete men samtidig med tydelige pictogrammer. Især vippemodstanden mellem 45-135 kg stilles enkelt på en drejeknap.
Designet og sammenspillet mellem metaldelene i blank sort, f.eks. på rygbøjlen og forkrydset og de matsorte komponenter får Sartre til at skille sig ud uden at være “larmende”. Læg også mærke til de elegante armlæn som kan tilkøbes 

Artec er som udgangspunkt en traditionelt udseende kontorstol og så alligevel ikke. For det kraftigt helpolstret ryglæn bevæger sig op og ned af den den elegante bøjle. Ryglænet og sædet bevæger sig kinematisk synkront med mulighed for nemt at stille modstanden på drejehåndtaget. Sædedybden stilles nemt. Man fornemmer hurtigt komforten, især den behagelige lændestøtte placeres rigtigt når du bevæger ryglænet op og ned.

Den meget elegante chefstol Excellence med sit høje ryglæn med integreret nakkestøtte og blanke detaljer i poleret aluminium udstråler klassisk og diskret klasse. Det ægte, garvet og bløde læder giver stolen eksklusivitet.
De ergonomiske funktioner er, foruden højdejustering, låsbart synkronvip og sædedybdejustering. Armlænene med blød top giver ekstra komfort 

Ansvarlighed og miljømæssige initiativer

Eurosit har i mange år arbejdet med social (CSR) og miljømæssig ansvarlighed. For eksempel er CO2-aftrykket for produktion pr. stol på et meget tilfredsstillende niveau på kun 15,1 kg.

  • QSEE ISO 9001, ISO 14001 og ISO 45001.
  • CSR ISO 26000 på det eksemplariske niveau 4/4.
  • En energipræstationstilgang certificeret ISO 50001.
  • NF, GS og BIFMA certificerede produkter
  • Environnement Ameublement og Office Excellence Certifiée (OEC).
  • Medlem af FN's Global Compact.
  • Medlem af Valdelia for at opfylde End-of-life.