Web-shop

KontorstoleSe alt i Kontorstole
KontormøblerSe alt i Kontormøbler
Lager og værkstedSe alt i Lager og værksted
Transport og løftSe alt i Transport og løft
ButiksinventarSe alt i Butiksinventar
Demo og restsalgSe alt i Demo og restsalg
Søgefelt

Børne og gamer kontorstole (8 produkter )

fragtikon montageikon 2 års onsite garanti
Find en god Gamerstol eller børnekontorstol. Har du børn der er startet i skole? Eller større skolebørn der mangler en god stol til lektielæsning? Så har vi naturligvis også gode børnekontorstole til dem. Vores sortiment af børnekontorstole er stole der har en størrelse, så de let passer ind i selv små børneværelser.

En god stol til de små klasser er vores Togo stol, der fås med eller uden polstring. Den har et enkelt sæde i super holdbart plast, med et dejligt fjedrende ryglæn – der støtter ryggen godt. Togo er også rigtigt velegnet som elevstol, og især en god stol for de lidt mere urolige børn i klassen. De kan nemlig få afløb for deres energi, ved det fjedrende ryglæn. En anden fin lille børnekontorstol er Mikki stolen. Det er en let lille skalstol med indbygget sædepude, og i fås i fem forskellige friske farver. Stolen har et praktisk lille fodkryds og kan hæves og sænkes ved hjælp af gaspatron.

Vores mest populære børnekontorstol til de større børn, er Conrad stolen. Den er en rigtig god siddekomfort, med et tykt polstret sæde og ryg. Conrad stolen har mange indstillingsmuligheder – der gør at børn i alderen fra 6-14 år kan have meget glæde af den. Til store teenagere, har vi et udvalg af smarte gamerstole. Det er super komfortable stole, der både kan bruges til spil på computeren – men også som en kontorstol. Gamerstole er kendetegnet ved det høje ryglæn, der i design er inspireret af racer verdenen. Stolene kan højdejusteres og er med blødt polstrede armlæn. For at kunne sidde længe i gamerstole medfølger også, til nogle modeller, nakke- og lændepude.

Forrige Side 1 af 1 Næste