Web-shop

KontorstoleSe alt i Kontorstole
KontormøblerSe alt i Kontormøbler
Lager og værkstedSe alt i Lager og værksted
Transport og løftSe alt i Transport og løft
ButiksinventarSe alt i Butiksinventar
Demo og restsalgSe alt i Demo og restsalg
Søgefelt

Back App kontorstol (11 produkter )

fragtikon montageikon 2 års onsite garanti

Back App stolen er en revolutionerende stol, der er bygget ud fra ergonomiske forhold, hvilket sikrer dig den bedste holdning. Stolen er opfundet af svenskeren Dr. Freddy Johnsen, der efter flere rygoperationer imod diskusprolaps, manglede en stol der kunne genoptræne hans ryg. Så lider du er rygproblemer er Back App stolen ideel til at opnå en afvekslende sideposition. Den træner de muskler der støtter rygsøjlen, når du sidder på den. Du bliver derved stærkere i ryg, læn og får en god blodcirkulation i hele kroppen. Selv ved stillesiddende arbejde i mange timer ad gangen.

Det unikke ved Back App stolen, er kuglen i foden som kan justeres, alt efter hvor bevægelig en stol man ønsker. Jo længere kuglen justeres ud, jo mere bevægelig er stolen. Når du sætter dig på Back App, placerer du fødderne på ringen. Du bruger nu muskler til at holde balancen, hvilket med tiden styrker din rygmuskulatur. Sædet udformning gør at ryggen holdes ret. Vi anbefaler at man starter ud med en Back App som ikke er for bevægelig. Når musklerne med tiden er styrkede, justeres kuglen til en mere bevægelig stol.

Udover denne særlige balancefunktion, udmærker Back App stolen sig også ved et helt specielt sæde. Det besidder de samme gode ergonomiske egenskaber som en sadelstol, kombineret med komforten fra en traditionel kontorstol. Hvilken gør, at man kan bruge Back App´en, som alternativ til en mere almindelig kontorstol. Sædet polstres som standard i lækker uldkvalitet, men fås også med Alcantara microfiber eller luksusudgaven i læder. Der kan tilkøbes hjulsæt til stolen, så stolen bliver mere mobil. Stolen findes i forskellige stof og stelfarver. Vælg din nye Back App og læg den i kurven!
back app rigtig siddestilling
Forrige Side 1 af 1 Næste