Facebook Pixel

Sadelstol Dynamostol InCharge mellem 52-72 cm

Varenr.
2310933108p

InCharge med flex-mekanisme og fodbetjent højdejustering 52-72 cm. Betræk i mikrofiber. InCharge er designet af Nanna Ditzel. Flex gør at sædet kan flekse 11° i alle retninger. Fodbetjent højdejustering. Gribebøjle. Husk InCharge leveres fragtfrit

Læs mere

Design: Nanna Ditzel

Stærkt mikrofiber

Flex-mekanisme og fodbetjent

Pr. stk. u. moms:
7.836,00 kr Ekskl. moms
Pr. stk. m. moms:
Ekskl. moms 9.795,00 kr
-
+
Leveringstid:
8-12 hverdage

handelsbetingelser  montage fra 199 kr  book indretningskonsulent  

InCharge - Nanna Ditzels design

Måske den mest anerkendte kvinde, dansk design har haft. Smykker, møbler og tekstiler har hun designet og i 1993 blev InCharge resultatet af et tæt samarbejde. En stol som gør at du sidder mere naturligt og mere aktivt. Sædet er udformet efter et bækken. Blodomløbet og iltningen holdes i gang - for højere velvære og energi. En sadelstol som er virkelig behagelig at sidde på - også i længere tid. 

Naturligt støttende

Med udgangspunkt i menneskets anatomi, er sadlen eksempelvis udformet så man ikke sidder med unaturligt spredte ben og falder sammen i ryggen. Men derimod en naturlig s-kurve i rygsøjlen. Benene kan bevæge sig frit, så du nemt kan rulle rundt i rummet, på stolen. Forhøjningen på sædets front sikrer at du ikke glider ned ad stolen, selvom du sidder højt med åben vinkel i hofteleddet.

Gribebøjle

En afrundet metalbøjle som gør det meget nemt at få fat i stolen. For at trække sadelstolen til sig, flytte den væk igen og for at justere retningen på sædet. Bøjlen bruges ikke som ryglæn. Stolen kan bestilles uden bøjlen - kontakt os på mail eller tlf. 70101013.  

Flex-mekanisme

InCharge Flex er udviklet sammen med den hollandske fysioterapeut Wim Don. Flex-funktionen betyder at sædet kan bevæge sig 11° i alle retninger og har glæde af at sædet følger dine bevægelser - aktivitet og støtte for at styrke kroppen.

Fodbetjening

Giver muligheden for at betjene højdejusteringen med foden. Du har muligheden for at betjene stolen uden at skulle fjerne hænderne fra opgaven.

Mikrofiber-betræk

Comfort+ fra danske Gabriel. Har en slidstyrke på 150.000 Martindale. Består af 88% polyester/12% polyurethane. Lysægtehed: 8 EN ISO 105B02. Standard 100 Oeko-Tex /100% fri for tungmetaller. Afviser vand og olie og kan vaskes ved op til 74° og desinficeres med ethanol.

Farvemuligheder: sort 0050, blå 8402, mørk grå 0049 og rød 64013.

Med InCharge Flex fodbetjent i mikrofiber får du bl.a.:

  • Fleksibelt sæde som giver en aktiv siddestilling
  • Fodbetjent højderegulering så hænderne holdes frie
  • Mikrofiberstof som er behageligt og kan tåle intensivt brug/rengøring

Se mange flere data under fanen specifikationer

Se hele udvalget fra Dynamostol her

Specifikationer:

  • Siddehøjde: 52-72 cm
  • Alternative siddehøjder: 59-84 cm
  • Slidstyrke betræk: 150.000 Martindale
  • Brandsikkerhed, betræk: BS EN 1021 1&2.
  • Certifikater, betræk: klik her
  • Fodkryds: metal