Facebook Pixel

Sadelstol Dynamostol InCharge høj 55-80 cm

Varenr.
2310916208p

InCharge med fodbetjent højdejustering 55-80 cm. Betræk i kunstskind. InCharge er designet af Nanna Ditzel. Fodbetjent højdejustering. Gribebøjle. Husk InCharge leveres fragtfrit

Læs mere

Design: Nanna Ditzel

Praktisk kunstskind

Fodbetjent

Pr. stk. u. moms:
6.076,00 kr Ekskl. moms
Pr. stk. m. moms:
Ekskl. moms 7.595,00 kr
-
+
Leveringstid:
8-12 hverdage

handelsbetingelser  montage fra 199 kr  book indretningskonsulent  

InCharge - Nanna Ditzels design

Måske den mest anerkendte kvinde, dansk design har haft. Smykker, møbler og tekstiler har hun designet og i 1993 blev InCharge resultatet af et tæt samarbejde. En stol som gør at du sidder mere naturligt og mere aktivt. Sædet er udformet efter et bækken. Blodomløbet og iltningen holdes i gang - for højere velvære og energi. En sadelstol som er virkelig behagelig at sidde på - også i længere tid. 

Naturligt støttende

Med udgangspunkt i menneskets anatomi, er sadlen eksempelvis udformet så man ikke sidder med unaturligt spredte ben og falder sammen i ryggen. Men derimod en naturlig s-kurve i rygsøjlen. Benene kan bevæge sig frit, så du nemt kan rulle rundt i rummet, på stolen. Forhøjningen på sædets front sikrer at du ikke glider ned ad stolen, selvom du sidder højt med åben vinkel i hofteleddet.

Gribebøjle

En afrundet metalbøjle som gør det meget nemt at få fat i stolen. For at trække sadelstolen til sig, flytte den væk igen og for at justere retningen på sædet. Bøjlen bruges ikke som ryglæn. Stolen kan bestilles uden bøjlen - kontakt os på mail eller tlf. 70101013.  

Fodbetjening

Giver muligheden for at betjene højdejusteringen med foden. Du har muligheden for at betjene stolen uden at skulle fjerne hænderne fra opgaven.

Kunstskind-betræk

Compound fra danske Kvadrat design af maharam. Har en slidstyrke på 100.000 Martindale. Består af 100% Polyurethan. Lysægtehed: 7 (ISO 18). Greenguard Gold Certified. Kan vaskes med vandbaseret rensemiddel eller fortyndet husholdningsblegemiddel.

Farvemuligheder: sort 0016, blå 0014, lys grå 0001 og rød 007.

Med InCharge i kunstskind får du bl.a.:

  • Sadelsæde som giver en mere ret siddestilling
  • Gribebøjle for let at flytte stolen
  • Kunstskind som er behageligt, stærkt, fleksibelt og kan tåle intensivt brug/rengøring

Se mange flere data under fanen specifikationer

Se hele udvalget fra Dynamostol her

  • Siddehøjde: 55-80 cm
  • Alternative siddehøjder: 42-58 cm og 48-68 cm.
  • Slidstyrke betræk: 100.000 Martindale
  • Brandsikkerhed, betræk: BS EN 1021 1&2.
  • Detaljer, betræk: klik her
  • Fodkryds: metal