Søgefelt

Arbejdsstole (100 produkter )

fragtikon montageikon 2 års onsite garanti

 

 
Find den helt rigtige arbejdsstol. Om du arbejder i industrien, på klinik eller på værksted – så er det vigtigt du får den arbejdsstol der passer. En arbejdsstol er god til dig der veksler meget mellem siddende og stående arbejde. Eller som har brug en stol til koncentreret præcisionsarbejde i mange timer. Er du f.eks. tandlæge er en god klinik stol altafgørende for din arbejdsdag.

På værkstedet er der brug for en robust arbejdsstol, der kan tåle skidt, olie og måske endda svejsegløder. Hos Inventarland har vi både klinikstole, behandlerstole, sadelstole, kassestole, taburetter og værkstedsstole, der alle dækker hver deres behov. Sadelstole er især til dig, der gerne vil passe på din ryg. Sædet indstilles nemt og hurtigt, så du hele tiden kan sidde rigtigt. På saddelstolene indtager man automatisk den rygposition, som er bedst for kroppen. Samtidigt med at man kan være meget mobil på en sadelstol, og hurtigt bevæge dig rundt i siddende stilling.

Prøv selv vores arbejdsstole og mærk forskellen. Vælg din nye klinik og behandlerstol, sadelstol, taburet eller værkstedsstol her og læs mere om de enkelte arbejdsstole i kategorierne.