Facebook Pixel
Arbejdsstole
Arbejdsstole
Arbejdsstole

Arbejdsstole

Find den rigtige arbejdsstol til din jobfunktion. I disse kategorier finder du et bredt udvalg af arbejdsstole inddelt efter branche og type – herunder stole til klinikker, værkstedsstole, arbejdstaburetter, kassestole og sadelstole.

En arbejdsstol er god til dig, der veksler meget mellem siddende og stående arbejde, eller har behov for en særlig hårdfør stol, samt dig, som har brug for en stol til koncentreret præcisionsarbejde i mange timer f.eks. som behandler, tandlæge eller laborant.

Du kan altid få rådgivning til valg af de rigtige arbejdsstole ved at kontakte os på tlf. 70 10 10 13 eller info@inventarland.dk.

Vælg en kategori:

Ergonomiske arbejdsstole med active seating

Ønsker du en arbejdsstol med ergonomiske egenskaber, så gå efter en stol eller taburet med active seating. Denne funktion betyder, at du sidder med mere ret ryg og at musklerne i ryggen er aktive, mens du sidder ned. Det gælder f.eks. ved benyttelse af stole med Air Seat, en pendulstol eller en sadelstol. Sadelstole har desuden den fordel, at den giver ekstra frihed til at bevæge benene så du kan flytte dig med stolen, mens du sidder ned.

Ståstøttestole aflaster stående arbejde

En ståstøttestol er praktisk for dig, der står meget op i løbet af en arbejdsdag, og som kun sidder ned kort tid ad gangen. Vælg en ståstøttestål med et sæde, der kan vinkles, hvis du ønsker en stol, der også kan aflaste dig uden at du skal sætte dig helt op på stolen, men blot støtte dig op ad den.

Vores mest populære ståstøttestole er Omega Trompet-stolen med formstøbt, praktisk PU-sæde, og vores sammenklappelige, faste ståstøtte med enten sæde i plast eller polstret. Vores kassestole har ekstra højde, som gør dem ideelle til kasseassistenten. Flere af kassestolene kan også anvendes som ståstøttestole, når du vælger en model uden hjul.

Værkstedsstole og -taburetter

På værksteder og i grovere miljøer er der behov for en mere hårdfør arbejdsstol. Inden for denne kategori, finder du stole, hvor sæderne er lette at aftørre og vælger du PU-sæde kan de også modstå forskellige typer af væsker og kemikalier.

I miljøer, hvor der arbejdes med følsomme elektroniske komponenter, der kan ødelægges af statisk elektricitet, kan Comfort ESD stolen alede den statiske elektricitet sikkert til gulvet, så komponenterne ikke skades. Stolene er populære i bl.a. industrielle produktionsvirksomheder og på hospitaler.