Web-shop

KontorstoleSe alt i Kontorstole
KontormøblerSe alt i Kontormøbler
Lager og værkstedSe alt i Lager og værksted
Transport og løftSe alt i Transport og løft
ButiksinventarSe alt i Butiksinventar
Demo og restsalgSe alt i Demo og restsalg
Søgefelt

American style kontorstole (10 produkter )

fragtikon montageikon 2 års onsite garanti  leveres straks

 

Få en flot kontorstol i American style

Leder du efter en lækker kontorstol med høj ryg i lækkert design? Så er vores udvalg af American style kontorstole måske noget for dig. Kontorstole i ægte amerikansk stil er smarte og lette kontorstole. De fås både med høj eller lav ryg, fuldt postret i sort PU, læder eller med åndbar net i ryggen.


American style kontorstole kan både bruges på jobbet eller hjemmekontoret. Det er stole i slankt design i råt look, der passer flot ind i det moderne kontor. Disse kontorstole, er til dig der gerne vil have en smart arbejdsstol, der ikke fylder for meget og til en god pris. Fælles for alle american style kontorstole, er at de har integrerede armlæn enten i krom eller hård plast. Det gør dem også særligt velegnede som konference- eller mødestole. Da alle stolene har højdejustering, kan den hurtigt tilpasses alle mødedeltagere.


Leder du efter en lækker chefstol american style med ekstra komfort og nakkestøtte – skal du kigge på T-point stolene. De er lidt kraftigere kontorstole med tyk polstring i sædet og dejligt åndbart ryglæn. Det er stole med både højdejustering og sædevip.

American style stolene er også meget populær hos store børn og teenagere. De passer godt ind i teenageværelset til lektielæsning, eller tid foran computeren. Vil du have en ekstra flot stol i denne stil – fås den også fuldpolstret i ægte læder.

Forrige Side 1 af 1 Næste