Facebook Pixel

Kontorstole

Kontorstole er efterhånden fast inventar i vores hjem og på kontoret, og derfor er både design og ergonomi vigtigt, når der skal vælges en ny kontorstol. Uanset, hvilken model, du er på udkig efter, så har vi helt sikkert det, du leder efter i vores sortiment.

Læs mere

Vælg en kategori:

Hvad er en god kontorstol?
En god kontorstol er en stol, der passer til dig og dit behov. En god kontorstol har den nødvendige ergonomi og komfort, som gør den behagelig at sidde på en hel arbejdsdag. Rigtig mange mennesker sidder på en kontorstol de fleste af deres vågne timer. Derfor er det ikke helt ligegyldigt, hvilken kontorstol, du vælger. Du bør vælge en, der passer til din højde og kropsform -og gerne ergonomisk. Det vil sige, at den kan justeres, så den passer lige til dig.

Sådan finder du den rigtige kontorstol
Der er flere ting, du skal tage med i overvejelserne, når du skal købe en kontorstol. Vi er alle forskelligt bygget, så du skal finde en stol, der passer til dig, din størrelse og din højde. En god ide er at vælge en ergonomisk kontorstol med flere indstillingsmuligheder som fx justering af sædedybde og vippefunktion. Vores arbejdsopgaver er også forskellige, og vi skal ikke alle have de samme funktioner. Hvis du kun lander i stolen en halv time om dagen, behøver du ikke stille de store krav til stolen, men hvis du sidder 7-8 timer i stolen om dagen, så skal du gå efter en ergonomisk kontorstol i en ordentlig kvalitet med mange indstillingsmuligheder, som kan være med til at forebygge rygproblemer.

Hvad er en ergonomisk kontorstol?
En ergonomisk kontorstol er en kontorstol, som på bedste vis tager højde for menneskekroppen og dennes behov for at kunne variere siddestilling i løbet af en lang arbejdsdag. Den menneskelige krop er ikke designet til længerevarende arbejde i statiske stillinger og slet ikke på dårlige stole. En ergonomisk kontorstol giver mulighed for at variere arbejdsstilling ved hjælp af sædedybdejustering, justering af ryghøjde, justering af siddehøjde, synkront sædevip og vægtjustering.