Søgefelt

Kontorstole (614 produkter )

fragtikon montageikon 2 års onsite garanti
Kontorstolen er efterhånden fast inventar i vores hjem og på kontoret, og derfor er både design og ergonomi vigtigt, når der skal vælges en ny kontorstol. Uanset, hvilken model, du er på udkig efter, så har vi helt sikkert det, du leder efter, i vores sortiment.

Når du skal finde din nye kontorstol, er der mange ting, du bør have med i overvejelserne. Derfor har vi opdelt vores kontorstole i kategorier, så du let har adgang til præcis dén type kontorstol, du leder efter. Du finder vores mest populære stole under ’mest solgte’. Har du andre behov, så finder du også en stol, der imødekommer dette her. Hvis du døjer med rygproblemer, kan du eksempelvis finde ortopædiske kontorstole i vores sortiment, og leder du efter en kontorstol til hjemmekontoret, hvor pladsen er sparsommelig, kan det være, du finder den helt rette under mindre kontorstole. Mangler du en kontorstol, der er velegnet til børneværelset, har vi også et bredt udvalg af kontorstole til børn.

Under ergonomiske kontorstole finder du kontorstole med fokus på design og ergonomi. Siddekomforten er i top her, og denne kategori er derfor velegnet, hvis du bruger lang tid foran computeren hjemme eller på arbejdet. Mange døjer med rygproblemer, som kan være direkte forårsaget af for lang tids brug af en forkert kontorstol. Kom dette i forkøbet med en ergonomisk kontorstol.

Har du forespørgsler, eller er du i tvivl om, hvilken kontorstol, du skal vælge, så er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte vores kundeservice på +45 7010 1013 for gratis rådgivning. Du kan også bestille en konsulent til at komme ud og hjælpe dig – helt uforpligtende. Desuden kan du også altid få en kontorstol på prøve, inden du beslutter dig endeligt.

Husk, at vi altid leverer kontorstole over 999,- kr. gratis, og for 99,- kr. leverer og monterer vi stolen hos dig. Hvis du ikke er tilfreds, tager vi den tilbage og finder en anden stol til dig, som du er tilfreds med.