Kontorstol XL G5

Varenr. 2315211008

G5 med høj ryg er en XL-stol med ekstra bredde, ekstra max belastning, ekstra kraftige komponenter og ekstra støtte til tungere mennesker, hvor en almindelig kontorstol ikke rækker. 

Læs mere

Op til 200 kg

God støtte til ryggen

Ekstra bredt sæde

9,439.00 kr
Pr. stk. u. moms: Listepris: 12,415 kr
11,798.75 kr
Pr. stk. m. moms: Listepris: 15,518.75 kr
i
Montering omfatter indbæring, samling, test og oprydning. BEMÆRK: Der kan være få dages længere leveringstid. Gælder kun brofaste øer
+ 299.00 kr ekskl. moms 373.75 kr inkl. moms
Leveringstid: 1-5 hverdage

Vores erfaring er, at en almindelig ergonomisk kontorstol ikke altid er det rigtige, fordi det også gælder om at finde en stol, der passer til den enkelte. Serien XL kontorstole er med ekstra bredt og kraftigt polstret sæde, stort ryglæn og holdbart fodkryds med 5 ben. G5 er ofte valgt hvor belastningen er 90-200 kg. Inkl. ekstra forstærkede armlæn.

Model G5 med høj ryg er med bl.a. følgende funktioner:

 • 2-vejs justerbar lændestøtte
 • Sædedybderegulering og regulering af ryglæn
 • Individuel justering af sæde og ryg
 • Højdejusterbare armlæn (kan man undlade at montere på stolen)

Armlænene forstærkede, så de kan tåle, at du støtter dig til dem, når du rejser dig. De kan justeres i højden. Ryggen er høj, hele 9 cm. højere end på den mindre G6 XL-stol og giver god støtte af hele ryggen. Har du brug for en XL kontorstol, der også har nakkestøtte, fås det på XL G1-stolen.

Stolen fås i flere farver. Du kan afprøve og få en demonstration af stolen, inden du køber den.

Har du spørgsmål til hvilken stol, der er den rigtige til jeres arbejdsplads eller ønsker en demonstration, så kontakt os på tlf. 70 10 10 13 eller info@inventarland.dk og få vejledning af vores dygtige konsulenter.

Se alle vores XL kontorstole.

Kvalitet du mærker straks.

Med vores G5 XL kontorstol skal du aldrig bekymre dig om, om stolen er holdbar nok. De forstærkede komponenter: fodkrydset i aluminium, den særlige gaspatron samt det kraftige memory-skum i sæde og ryg giver dig straks tillid til stolen som bruger. Derudover giver den 5-årige producent-garanti (ved 8 timers daglig brug) dig den ekstra kvalitetssikkerhed. G-serien er testet af FIRA. Det er din garanti for at stolene er testede og egnede til svær og intens brug på kontraktmarkedet.

Særlige krav til XL kontorstole

Der er ganske særlige behov og krav, der gør sig gældende for XL kontorstole; ud over komforten, er det også af højeste prioritet, at stolen skal være særdeles holdbar.

For eksempel er armlænene forstærkede, så de kan tåle, at du støtter dig til dem, når du rejser dig. Fodkrydset er i metal for ekstra holdbarhed. Med en sædebredde på 55 cm. får du et 8-10 cm. bredere sæde end på en traditionel kontorstol.

De mange indstillingsmuligheder sørger for optimal ergonomi. For eksempel sørger sædevippet for det rette tryk og støtte på baglårene, sammen med sædedybdejusteringen. Du kan eksempelvis også rettet sædet lidt nedad for at få en mere ret rygholdning og bedre blodcirkulation i benene. Dette gør stolen meget komfortabelt at sidde i over en hel arbejdsdag. Funktionshåndtagene er store og tydelige, så indstilling af stolen er nem og ligetil.

Har du ikke behov for en XL stol, så se i stedet vores store udvalg af populære ergonomiske kontorstole.

 

Specifikationer

 • Stoftype: Slidstærk Xtreme
 • Polstring: Memory-skum
 • Siddehøjde: 56-65 cm.
 • Ryghøjde: 68-74 cm.
 • Sædemål: b56 x d55 cm.
 • Hjultype: kraftige
 • Max belastning: 200 kg.