Kontorstol Wye, høj ryg

Varenr. 2314441808

7 anmeldelser

Wye har højdejustering samt vip i sæde og ryg. Med flotte runde blanke armlæn og blankt fodkryds. Ekstra flot i ægte læder med dekorative syninger. Sædehøjde 44-53 cm.

Læs mere

Ægte amerikansk stil

Flot blankt stel og armlæn

Ægte læder

2,999.00 kr
Pr. stk. u. moms: Listepris: 4,415 kr
3,748.75 kr
Pr. stk. m. moms: Listepris: 5,518.75 kr
i
Montering omfatter indbæring, samling, test og oprydning. BEMÆRK: Der kan være få dages længere leveringstid. Gælder kun brofaste øer
+ 299.00 kr ekskl. moms 373.75 kr inkl. moms
Leveringstid: 1-5 hverdage

Læderstol med blanke detaljer

Wye, med høj ryg, er en multifunktionel stol, der både er velegnet som kontorstol og som mødestol. Ekstra flot i ægte læder med dekorative syninger. Wye kontorstolen har højdejustering samt vip i sæde og ryg. Med flotte runde blanke armlæn og blankt fodkryds. Her med en komfortabel høj ryg. Fås i sort. Sædehøjde 44-53 cm. 

Wye kontorstol er populær for sit amerikanske design med blanke detaljer og ægte sort læder. Wyes design er eksklusivt og tager sig godt ud både ved skrivebordet og mødebordet. Bemærk de dekorative syninger på sæde og ryg. Wye er let i udtrykket og egner sig bedst til det lettere brug hvor der ikke behøves mange ergonomiske funktioner. For eksempel til en flyver-plads i virksomheden/på kontorhotellet, til privatbrug, som mødestol eller lign. hvor man kun skal bruge stolen nogle få timer ad gangen.

Specifikationer

  • Stoftype: ægte læder.
  • Siddehøjde: 44-53 cm.
  • Armlæn: inklusive.

Se flere data under fanen specifikationer

Husk at pleje læderet med lædercreme. Klik her