Forside Kontormøbler Populære kontorsæt Kontorsæt - hæve sænkebord EP5500 + 1 kontorstol og 2 mødestole Prestige

Kontorsæt - hæve sænkebord EP5500 + 1 kontorstol og 2 mødestole Prestige

Varenr. C065773605

Elegant kontorsæt med 1 høj og 2 mellem Prestige-stole i flot amerikansk stil samt et flot hæve sænkebord i 80x160 cm. Stole i flot sort ægte læder og med blanke detaljer. Bord i hvidt med højdejustering 64-129 cm. og bordplade i slikeblød nanolaminat.

Læs mere

Stærk sætpris

Ægte amerikansk stil

Lækre materialer

11,999.00 kr
Pr. stk. u. moms: Listepris: 21,873 kr
14,998.75 kr
Pr. stk. m. moms: Listepris: 27,341.25 kr
i
Montering omfatter indbæring, samling, test og oprydning. BEMÆRK: Der kan være få dages længere leveringstid. Gælder kun brofaste øer
+ 699.00 kr ekskl. moms 873.75 kr inkl. moms
Leveringstid: ca. 4 uger

Hvidt hæve sænkebord

EP5500-serien kendetegnes ved sine slanke runde søjler og sit stilrene design. Et EP5500 hæve sænkebord kan passe ind i de fleste kontormiljøer, om det er et storrumskontorer eller den lille hjemmearbejdsplads, så passer skrivebordet ind, da det er meget elegant og stilrent.  

Hæve sænke stellet, har en højdejustering fra 64-129 cm, hvilket betyder at det passer til alle personhøjder. Serien er ikke kun en fryd for øjet, men er særdeles funktionel og har blandt andet følgende fordele:

  • Det er et 3-leddet elektrisk stel, som gør at det passer til alle personhøjder.
  • Har 2 motorer, der gør at bordet har en maks. belastning på 120 kg. jævnt fordelt på bordpladen.
  • Hurtig op og ned funktion og et meget lydsvagt hæve sænke stel med et lydniveau på kun <48dB.
  • Testet efter EN 527:2-2016 og EN 1730 standarder, hvilket betyder at stelles sikkerhed, styrke og holdbarhed er testet.

Vores EP5500 hæve sænkeborde fås med slikebløde bordplader i nanolaminat med affasede kanter. Fingeraftryk efterlades ikke på bordplader med nanolaminat.

Bordpladen monteres let på hæve sænke stellet.

Det viste EP5500 hæve sænkebord har et hvidt stål stel med runde slanke søjler og en hvid bordplade i nanolaminat, som måler 80x160 cm.

Læderstole med blanke detaljer

Prestige er en kontorstol og mødestol med ægte læder foran og matchende kunstlæder bagpå. Stolen er velegnet til mødelokalet eller kontoret. Prestige har vip, låsbart i 4 positioner samt højdejustering. Prestige kan hæves og sænkes i et interval af 7 cm.

Det klassiske amerikanske design er velkendt og passer godt ind i de fleste mødelokaler eller på kontoret. Stolen er med armlæn i blankt aluminium, fodkryds i poleret aluminium og sorte nylonhjul. Der er polstring på sæde og ryg for ekstra komfort. Bemærk også de dekorative syninger på sæde og ryg. Prestige kommer i 2 ryghøjder og i farverne: sort, rød og cognac.

Prestige er let i udtrykket og egner sig bedst til det lettere brug hvor der ikke behøves mange ergonomiske funktioner. For eksempel til en flyver-plads i virksomheden/på kontorhotellet, til privatbrug, som mødestol eller lign. hvor man kun skal bruge stolen nogle få timer ad gangen. 

Bløde hjul med blank skærm findes under andre købte også.

Specifikationer

  • Materiale: ægte læder (foran), kunstlæder (bagside)
  • Siddehøjde. 47-54 cm.
  • Farver: Sort. Fås også i rød og i cognac
  • Armlæn: inklusive