Web-shop

KontorstoleSe alt i Kontorstole
KontormøblerSe alt i Kontormøbler
Lager og værkstedSe alt i Lager og værksted
Transport og løftSe alt i Transport og løft
ButiksinventarSe alt i Butiksinventar
Demo og restsalgSe alt i Demo og restsalg
Søgefelt

Populære hæve sænkeborde (18 produkter )

fragtikon montage borde 2 års onsite garanti  leveres straks

 

Sidder du og arbejder ved din computer og skrivebord i 7-8 timer hver dag, er det bedste valg et hæve sænke bord. Det er den mest ergonomiske løsning, der giver dig en frihed og mulighed for en aktiv arbejdsdag, til trods for stillesiddende kontorarbejde. Med et af vores populære hæve sænkeborde, kan du hurtigt tilpasse bordet i den korrekte arbejdshøjde, når du sidder og arbejder eller i de perioder hvor du står op. Fordelene ved også at stå op i perioder, er at styrke bedre blodcirkulation, fremme muskulaturen i din krop og mindske ryg- og skuldersmerter.

I denne kategori finder du et udvalg af vores mest populære hæve sænkeborde. Bordene her er vores mest solgte og dem kunderne foretrækker. Derfor kan du trygt vælge et af disse hæve sænke borde, og være sikker på at få et bord du vil være tilfreds med.

Når du vælger dit nye hæve sænke bord, skal du tage stilling til om stellet skal være 3-leddet, 2-leddet eller et manuelt med håndsving. Betegnelsen 2-leddet og 3-leddet har betydning for din højde. De 2-leddede stel har et højdeinterval på 68-114 cm og et 3-leddet stel har et højdeinterval på min. 63-123 cm. Det vil sige, et 2-leddet stel passer til personer med en gennemsnitlig højde (A), hvor et 3-leddet stel passer til både høje og lave (A+). Se nedenstående illustration. Hæve/sænke stellene er her sammensat med forskellige størrelser og typer plader. Den mest brugte størrelse plade er 80x160 cm og 90x180 cm.

Ønsker du at få dit nye skrivebord samlet? så husk og bestilt en montage sammen med bordet – det koster 299 kr. ekskl. moms for at vi montere skrivebordet, tjekker funktionaliteten samt rydder op. Vi monterer også evt. ekstraudstyr på bordet uden ekstra beregning. Du finder montage nederst på siden.Hvis du har spørgsmål angående pladefarve, type eller tekniske detaljer omkring stellet, så ring endelig til os på tlf. 70 10 10 13.

Det samlede udvalg af elektriske borde finder du under hæve sænkeborde oversigt

Ønsker du hele kontormøbelsæt, så klik her: https://www.inventarland.dk/kontormoebler/kontormoebelsaet/

 

 ergonomiske klasser

Vil du vide mere om krav til dit hæve sænkebord, så læs mere i på arbejdstilsynets hjemmeside.

 

Forrige Side 1 af 1 Næste