Web-shop

KontorstoleSe alt i Kontorstole
KontormøblerSe alt i Kontormøbler
Lager og værkstedSe alt i Lager og værksted
Transport og løftSe alt i Transport og løft
ButiksinventarSe alt i Butiksinventar
Demo og restsalgSe alt i Demo og restsalg
Søgefelt

Mest solgte hæve sænkeborde (3 produkter )

Få et godt tilbud på det helt rigtige sænkebord – lige nu

Er du ude at lede efter et nyt hæve sænkebord til kontoret, er det vigtigt du finder det helt rigtige der passer præcis til dig. Vi har mange forskellige borde i forskellige størrelser, prisklasser og kvalitet. Her har vi tre gode tilbud på nogle af vores mest solgte hæve sænkeborde.

EP 1800 - Basic hæve sænkebord
Er vores prisbillige hæve sænkebord. Med dette bord får du et rigtigt godt standard elektrisk hæve sænkebord til en god pris. Stellet er i alufarvet, og her vist med antracit bordplade i slidstærk decor laminat, i målet 80x160 cm. Bordplader fås i antracit eller bøg. EP 1800 er et  type A-bord - og passer til dig er måler mellem 165 og 185 høj.

EP 2000 – Kraftigt hæve sænkebord
Dette er vores mest populære og solgte bord. Med EP 2000 får du et godt solidt elektrisk hæve sænkebord, der passer til de fleste. EP 2000 har også et solidt stel i alufarvet, der passer ind i de fleste kontormiljøer. Her er bordet vist med flot hvid plade i 80x160 cm, men fås også i antracit, bøg og lys ahorn. Stellet på EP 2000 fås også i sortlakeret, på den måde har du med dette bord flere muligheder for at ’designe’ dit eget bord. EP 2000 er et  type A-bord - og passer til dig er måler mellem 165 og 185 høj.

EP 5000X – Dejligt Hæve sænkebord
Flot, moderne og bare dejligt hæve sænkebord. Vælger du vores EP 5000X bord, hvor du slipper du for tværbom på stellet og får fuld højdeindstilling - samt en stor linoelumsbordplade. Stellet til dette hæve sænkebord er 3-leddet. Det vil sige at det er et meget fleksibelt bord der passer til alle, også dig der er højere en 185 og lavere end 165 cm. Så et meget fleksibelt skrivebord med flotte slanke ben – men meget solidt. Du kan vælge det i hele 3 farver: sort, hvid eller alufarvet. Bordpladen til dette dejlige bord måler 90x180. Du får altså et større bord i lækker blød linoleum med flotte affasede kanter. EP 5000X er et  type A+ bord - og passer til alle.

 Se flere hæve sænkeborde her

Se vores mest solgte hæve sænkeborde

Forrige Side 1 af 1 Næste