Søgefelt

ECO SOFT Akustik System (36 produkter )

Et sundere arbejdsmiljø - 50% bedre lyddæmpning
ECO SOFT er en serie af lydabsorberende skærmvægge og bordskærme. Det unikke ved ECO SOFT er, at de er fremstillet uden træ- eller metalramme, der er med til at sikre op mod 50% bedre lyddæmpning ift. lignende produkter. Serien er fremstillet i et stofbeklædt, højkomprimeret PET-materiale, der består af hele 60% genbrugsplast. ECO SOFT er derfor produceret med særlig stor omtanke for miljøet.


Skærmvægge eller bordskærme; hvad er bedst? I ECO SOFT-serien kan du vælge mellem bordskærme og skærmvægge; de har samme lydabsorberende egenskaber men opfylder alligevel forskellige behov. Med fritstående skærmvægge kan du opdele åbne kontormiljøer i mindre rum med mere arbejdsro, mens du med bordskærme kan bevare det åbne rum, og i stedet skabe små private komfortzoner ved hver enkelt arbejdsplads. Med ECO SOFT-serien har vi derfor altid en løsning, der passer til netop dit behov.


Fleksibelt og tilgængeligt
Hele ECO SOFT-serien lagerføres i farverne sort samt antracit og vi kan derfor altid garantere kort leveringstid. Skærmene er lette at montere og ligeledes nemme at flytte rundt på, hvis dine behov ændrer sig med tidne. Hvis du har spørgsmål til indretning med skærmvægge, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice via chat eller tlf.: 70 10 10 13.

 

eco soft miljøbillede