Web-shop

KontorstoleSe alt i Kontorstole
KontormøblerSe alt i Kontormøbler
Lager og værkstedSe alt i Lager og værksted
Transport og løftSe alt i Transport og løft
ButiksinventarSe alt i Butiksinventar
Demo og restsalgSe alt i Demo og restsalg
Søgefelt

EPF Kontorreoler (20 produkter )

fragtikon 2 års onsite garanti  leveres straks


     

EPF kontorreoler er Inventarlands egen serie af samlede kontorreoler i en god kvalitet til en skarp pris. Alle modulerne lagerføres i antracit, mens nogle lagerføres i bøg og hvid med antracit front. Alle Alle EPF kontorreoler kommer som standard med hjul og er udført i en slidstærk decor laminat.

I vores udvalg af disse reoler kan du både få enkle åbne reoler med rum i faste størrelser, eller reoler med skabe og skuffer. Du kan vælge flot moderne kombination af mørk antracit og lys ahorn låger eller skuffefronter, eller en mere lys reol med hvide hylder i kontrast til antracit fronter.

I serien fås også praktiske skuffekassetter, der kan bruges til opbevaring under dit hæve sænkebord. Skuffe kassetterne er ligesom resten af serien på hjul, og har skuffer der kan aflåses. De fås enten med 4 smalle skuffer, er 3 skuffer hvoraf den ene er beregnet til hængemapper.

Alle vores EPF kontorreoler i denne kategori bliver leveret samlede, hvor kun hjul og håndtag skal eftermonteres. Vores EPF reoler kan bestilles og kombineres i farverne: Hvid, sort, antracit, ahorn og bøg. Kontakt os hvis du har en særlig farvekombination i tankerne – prisen er stadig den samme.

Har du brug for hjælp og vejledning til dit nye kontor, kontakt venligst vores kundeservice på tlf: 70 10 10 13 eller via chatfunktionen alle hverdage 8-17.Forrige Side 1 af 1 Næste