Søgefelt

Skabe og reoler (633 produkter )

fragtikon Montage fra 199.- 2 års onsite garanti
Skal du til at indrette kontoret, eller udskifte gammelt med nyt – så har vi et stort udvalg af skabe og reoler til opbevaring. Her finder du standard reoler, skabe, skuffekassetter og hele komplette reolsystemer. Fællesnævneren ved vores skabe og reoler, er at de er lavet til brug på kontoret. Det vil sige i slidstærk decor laminat eller ægte træfiner, og med hylder der passer til f.eks. ringbind.

Har du bare brug for faste reoler i standard størrelser i forskellige højder, skal du tage et kig på vores Standard reoler. Det er gode reoler i enten grå laminat eller træfiner – til en lav økonomisk pris. Reolerne er lagervarer, leveres i praktiske flade pakker lige til at samle. For et mindre beløb monterer vi dem for dig.

Leder du efter forskellige opbevaringsmøbler, der er kombinationer af reoler og skabe eller skuffer – vil vi anbefale vores populære EPF reoler. Her kan du indrette dit kontor i flotte matchende farver. EPF kontorreolerne fås i 5 forskellige flotte farver, med fronter i grå eller lys ahorn.

Skabe og reoler til arkivering med skydedøre findes de i kategorien Arki+ og EP Xtra.

I vores sortiment af skabe og reoler har vi også et bredt udvalg af fleksible reolsystemer, hvor du selv kan sammensætte dit kontormøbel. Om det er små reolskabe eller større vægreoler, med mange funktioner. Her er vores mest populære og pris økonomiske ErgoPro flex serien, som også er Inventarlands egen.

ErgoPro flex reoler bliver håndsamlet efter ordre, og kan have en leveringstid på 2-3 uger. Til gengæld kommer denne serie i mange spændende farver, så kun fantasien sætter grænserne. Skal du bruge større kontorer indrettes med store reolsystemer i rigtig god kvalitet, har vi mulighed for tilbyde dig lækre reol modulsystemer fra Fumac Jive eller vores ErgoProcoler serie.

HVIS DU HAR BRUG FOR HJÆLP ELLER HAR SPØRGSMÅL ER VORES KUNDESERVICE KLAR PÅ CHAT OG TLF: 70 10 10 13 ALLE HVERDAGE KL. 8-17.

 


Arki+ reoler: Stilfulde kontorreoler I et design, der aldrig går af mode
ErgoPro Colour: Kontrreoler i mange farver med meget tilbehør
ErgoPro Flex: Ergonomisk serie, med stilfuldt design
Glide a side: Smart kontorreol, hvor lågerne fungere som skydeskab.
Jive reoler: Stort udvalg af kontorreoler med et tilsvarende stort tilbehørs udvalg 
Sandvik reoler: Klassiske kontorreoler uden en masse tilbehør
Skuffekassetter: Fungerer godt som ekstra opbevaring under skrivebordet


Vælg det du skal bruge i kategorierne ovenfor eller bestil en indretningskonsulent, der kan komme ud og vejlede dig i dit køb helt gratis og uforpligtende.