Søgefelt

Loungemøbler (391 produkter )

Oplev ægte loungestemning i hjemmet eller på arbejdspladsen med fantastiske loungemøbler, der fås i mange flotte farver og former.

Nogen gange er det sjovt at blande møbler fra forskellige serier for at få et individuelt udtryk, andre gange ønsker man at tingene skal passe sammen. Vi tilbyder flere forskellige serier, der alle tilbyder nogle unikke møbler med et unikt design. Call serien består af smarte puf til dig, der ikke vil have en traditionel lounge. Club ll er en klassisk serie, der passer ind alle steder. Fit har et særligt design, som alle vil lægge mærke til. Havana er en serie med en meget høj siddekomfort.. Se vores mange andre serier ovenfor. Flere af vores loungemøbler kommer i moduler og kan således sammensættes på mange forskellige måder. Det stilrene design passer ind i ethvert moderne kontormiljø.

Vælg de loungemøbler du skal bruge i kategorierne ovenover og læs meget mere om det forskellige! Er du i tvivl om hvordan du skal indrette din lounge kan du altid bestille en af vores indretnings konsulenter her, der kommer med gode råd og vejledning - helt gratis og uforpligtende.