Web-shop

KontorstoleSe alt i Kontorstole
KontormøblerSe alt i Kontormøbler
Lager og værkstedSe alt i Lager og værksted
Transport og løftSe alt i Transport og løft
ButiksinventarSe alt i Butiksinventar
Demo og restsalgSe alt i Demo og restsalg
Søgefelt

Kontorlamper (48 produkter )

fragtikon 2 års onsite garantiHer finder du flotte og praktiske kontorlamper og skrivebordslamper til hjemmekontoret eller professionelt brug. Vælg mellem Kontorlamper beregnet til montering på bordpladen eller stående kontorlamper med justerbare arme. Dit valg af kontorlamper har stor betydning for effektivitet og arbejdsglæde, hvorfor du altid bør søge rådgivning om korrekt belysning før et køb.Vi anbefaler kontorlamper med asymmetrisk reflektor for behagelig, flimmerfri belysning til det daglige kontorbrug.

LED lys er økonomi- og energivenlig belysning, som har en meget lang levetid. Prøv også den klassiske arkitektlampe, som i flere generationer har været fast inventar på alle landets store kontorer. Du er altid velkommen til at spørge vores salgsafdeling, hvis du er i tvivl om, hvilken kontorlampe, der passer til dine lokaler.

Alle vore medarbejdere gennemgår ved ansættelse et belysningsforløb, hvori der undervises i korrekt belysning på kontoret. Kontorlamper til hele virksomheden Vælg mellem praktiske bordlamper med til montering på bordpladen eller stående kontorlamper med justerbare arme. Dit valg af kontorlamper har stor betydning for effektivitet og arbejdsglæde, hvorfor du altid bør søge rådgivning om korrekt belysning før et køb. Du er altid velkommen til at spørge vores salgsafdeling, hvis du er i tvivl om, hvilken kontorlampe, der passer til dine lokaler. Alle vore medarbejdere gennemgår ved ansættelse et belysningsforløb, hvori der undervises i korrekt belysning på kontoret.

LED belysning er miljø- og energivenlige lyskilder, som tilmed er billige i drift. Hos Inventarland har vi flere arbejds- og kontorlamper med LED, som er gode for miljøet - og økonomien. Se det store udvalg her på siden eller i en af vores butikker, hvor du selvfølgelig også er velkommen til at prøve de flotte lamper.

Forrige Side 1 af 2 Næste