Søgefelt

Kontormøbler (4879 produkter )

fragtikon Montage fra 199.- 2 års onsite garanti

 

 


Skal du indrette dit nye kontor eller udskifte gammelt med nyt. Så har vi alt hvad du skal bruge af kontormøbler hos Inventarland. Vi tilbyder et stort udvalg af ergonomiske kontormøbler af høj kvalitet til konkurrencedygtige priser. I vores sortiment finder du blandt andet et stort udvalg af elektriske hæve sænkeborde, reoler og skabe til opbevaring og indretning, men også møbler til at indrette kantine eller møderum.

Udover kontormøbler har vi også et bredt udvalg af tilbehør til arbejdspladsen. Herunder en lang række ergonomiske produkter til kontoret, tilbehør til organisering af ledninger og kabler, arbejdsbelysning og meget mere.

Vi har et stort udvalg af faste standardprodukter, men udvikler løbende vores sortiment i samarbejde med leverandører over hele verden. Vi arbejder altid på at sikre dig de bedste produkter til lave priser.

Størstedelen af vores produkter er lagervarer, så du kan få dem leveret indenfor få arbejdsdage. Til alle møbler som ikke fra leverandør er samlet, kan du tilkøbe professionel montering. Vi samler og monterer varerene ved levering.

Har du brug for hjælp til at vælge de rette kontormøbler, eller få tegnet en hel indretning af kontoret kan vi sørge for at en af vores konsulenter kontakter dig og laver en uforpligtende aftale. Få en konsulent til at kontakte dig her! 

Hvis du har brug for hjælp eller har spørgsmål er vores kundeservice klar på chat og tlf: 70 10 10 13 alle hverdage kl. 8-17.

 

Vi tilbyder et stort udvalg af møbler til de fleste af virksomhedens rum. Alle møbler er i en høj kvalitet og vores store sortiment gør det nemt for dig at finde møbler, der passer ind hos dig. 

Vi har møbler til alle stilarter og størrelser og uanset om dit rum er 10 eller 60 kvm, kan du sammensætte et kontor, en kantine, et mødelokale eller noget andet med møbler fra os. Vores sortiment er meget stort og vi tilbyder flere forskellige kendte mærker som f.eks Ergoproflex, Luxo, Mata, CP og mange flere. Vi har også et stort udvalg af tilbehør til kontoret. Lige fra det helt basale til det ultra ergonomiske.

Vælg hvilke møbler du skal bruge nedenunder og find nogle, der passer til netop dig!
komplet kontor

Ergonomiske kontormøbler

Alle har ret til at sidde godt. Derfor tæller vores udvalg af ergonomiske kontormøbler et bredt sortiment af kontorstole til folk med rygproblemer. Har du særlige behov til dine nye kontormøbler, hjælper vi dig gerne med at finde den helt rigtige kontorstol eller skrivebord. Ergonomiske kontormøbler øger effektivitet og arbejdsglæde på kontoret.
Ergonomi er vigtigt, da folk ikke er ens og det skal der tages hensyn til når der købes møbler.

Er du i tvivl om hvad du skal vælge er du velkommen til at kontakte os eller bestille et uforpligtende besøg af vores fagmand.