Facebook Pixel

Whiteboardtavler

Stort udvalg af væghængte whiteboard tavler til alle formål. Alle vores whiteboards er magnetiske. Det betyder, at du både kan skrive på tavlen med ikke-permanente tusser og bruge den som magnetisk opslagstavle.

Herunder ser du vores kategorier af væghængte whiteboards. Du kan også gå til oversigten over alle vores whiteboards og tavler, hvor du desuden finder whiteboards med hjul, glastavler, opslagstavler og flipovers.

Vælg en kategori:

Brug for hjælp til indkøb af whiteboard?

Har du brug for rådgivning i forbindelse med køb af whiteboard tavler, eller ønsker du et samlet tilbud på indretning af mødelokalet, så er du altid velkommen til at kontakte os på info@inventarland.dk eller tlf. 70 10 10 13.  

 

Tavler til kontoret og hjemmet

Whiteboard og magnet tavler til væggen er praktiske i mødelokaler, undervisningslokaler, institutioner, sygehuse og mange andre steder, hvor man har behov for at lave præsentationer eller dele information.

Blandt vores store udvalg af whiteboards finder du med høj sandsynlighed også den type tavle, du skal bruge. Husk du altid kan kontakte os, hvis du ikke umiddelbart kan finde den rigtige tavle til dit behov i vores online sortiment. Skriv blot til os på chatten.

Herunder kan du hurtigt danne dig et overblik over, hvilken type whiteboard tavle, du finder under hver kategori.

 

Standard whiteboard tavler fra Lintex

Whiteboards fra Lintex med 30 års garanti på den stålkeramiske overfladen, der ikke reflekterer sollys. Tavlerne fås fra størrelse 25x35 cm til 400x120 cm. Vores Lintex whiteboards er de mest solgte tavler. De er tynde og diskrete og hæver sig kun 19 mm ud i rummet.

I kategorien findes både standard whiteboards og såkaldte boarder. De traditionelle tavler har hjørner, der samles med små plastikbeslag. Boarder tavlerne har elegante gerede hjørner, hvor stålrammen mødes. Både de traditionelle whiteboard tavler og boarder tavlerne har en praktisk pennehylde.

ECO whiteboard tavler

Dette er vores serie af gode og billige whiteboard tavler i god kvalitet. Tavlerne har en belagt overflade af stål og rammen er lavet af aluminium. Alle tavlerne har en praktisk pennebakke og skruer og beslag medfølger.

Budget tavlerne fås i størrelserne fra 60x45 cm til 180x120 cm. De fås både som væghængte og en del af størrelserne fås også med hjul.

Skal whiteboardet bruges hyppigt, anbefaler vi, at du vælger en tavle med keramisk belægning, da de er mere holdbare og lettere at rengøre.

 

Mobile tavler

En whiteboard tavle på hjul er oplagt til kontoret eller mødelokalet hvor den mobile tavle nemt kan flyttes frem når den skal bruges, og skubbes væk når man er færdig med tavlen.

Mobile whiteboard fås i flere forskellige størrelser fra en typisk flipover tavle størrelse til tavler på op til 180 cm i bredden.

 

Lintex AIR whiteboard tavler

Flotte, elegante whiteboard tavler fra Lintex. Disse whiteboards uden ramme har i stedet affasede kanter og skjulte beslag, så tavlen får et svævende udtryk og hæver sig kun 16 mm fra væggen.

Lintex AIR whiteboards har en stålkeramisk overflade med hele 30 års garanti. En af fordelene ved den stålkeramiske overflade er, at den ikke reflekterer sollyset, så det er let at læse, hvad der står på tavlen.

Tavlerne fås i både hvid og grå. Du kan desuden vælge mellem de traditionelle rette hjørner eller AIR Flow-modellen, som har afrundede hjørner.

 

Lintex Edge whiteboard tavler

Diskrete afrundede hjørner og skjulte beslag giver disse whiteboards et blødt udtryk. Overfladen er stålkeramisk og har 30 års garanti. Den stålkeramiske skriveflade er ekstremt holdbar og reflekterer ikke sollys.

Tavlerne fås med enten hvid eller sort kant og i størrelser fra 99x199 cm til 299x199 cm og måler cirka 20 mm ud fra væggen.

 

Lintex Akustik whiteboard tavler

Multifunktionelle whiteboards med lydabsorberende materiale, der er med til at mindske støj i bl.a. mødelokalet. Kombinér evt. med øvrige akustikpaneler eller skærmvægge for optimal effekt.

Vores akustik whiteboards fra Lintex har en stålkeramisk overflade af høj kvalitet og med hele 30 års garanti. Tavlen monteres med usynlige beslag og fås i størrelser fra 100x120 cm til 300x120 cm.

 

Glastavler

Tavler i glas er det moderne valg som alternativ til et whiteboard. Overfladen i glas fungerer på samme måde hvor det man skriver nemt kan tørres af, tavlerne har desuden en magnetisk bagside hvor man kan hænge enkelte papirer med magneter.

Glastavlerne fås i mange flotte farver og modeller, i størrelser der passer ind både på kontoret og derhjemme.

 


Ofte stillede spørgsmål

Hvad er et whiteboard

Whiteboards fås i mange varianter og er typisk enten væghængte eller flytbare med hjul. Du kan vælge mellem forskellige overflader - typisk enten en plastbelægning eller en keramisk belægning. En keramisk belægning er velegnet til hyppig brug, da den er meget robust og let at rengøre. De fleste whiteboards har en stålkerne, som gør tavlerne magnetiske, så de også kan bruges som opslagstavle.

Hvor køber man whiteboard

Du kan købe dine whiteboards online hos Inventarland A/S med gratis fragt, når du handler for over 999,-. Eller i vores butik og showroom i Slagelse. Vi har et stort udvalg af whiteboards - både væghængte og med hjul. Vores whiteboards er af høj kvalitet og med op til 30 års garanti.

Hvordan renser man whiteboard

Som udgangspunkt kan du let rengøre dit whiteboard med en filt- eller mikrofiberklud eller en tavlevisker. Sørg gerne for at viske tavlen ren hver gang, du har brugt den. Jo længere tid tuschen sidder på tavlen, jo sværere kan den være at få af. Et tip til at fjerne gamle tuschstreger er at tegne oveni dem en whiteboard tusch og herefter tørre tavlen af.

 

Virker det ikke, så kan du prøve at vride en klud op i vand og tørre tavlen af eller benytte en rensespray egnet til whiteboards. Undgå at bruge sprit, sæbe eller hårde rengøringsmidler på dit whiteboard, da det kan ødelægge overfladen.