Facebook Pixel

Rammeløs kridttavle 45x57 cm, sort

Varenr.
2574333208

Smart rammeløs kridttavle der er magnetisk, og har afrundede hjørner. Velegnet til brug i både private hjem, skoler, kontorer og mødelokaler. Leveres inkl. pennebakke, 3 magneter, skruer og plugs.

Læs mere

Smart magnetisk kridttavle

Moderne design uden ramme

Inkl. pennebakke og 3 magneter

Pr. stk. u. moms:
Listepris: 499,00,-

399,00 kr Special Prices
Pr. stk. m. moms:
Listepris: 623,75,-

Special Prices 498,75 kr
  • v/2 stk. 349,00 kr 436,25 kr pr. stk. spar 50,00 kr
-
+
Leveringstid:
1-5 hverdage

handelsbetingelser  montage fra 199 kr  book indretningskonsulent  

Rammeløs 45x57 cm sort magnetisk kridttavle med afrundede hjørner

Smart rammeløs kridttavle der er magnetisk, og har afrundede hjørner. Med dens størrelse på 45x57 cm er den velegnet til brug i både private hjem, skoler, kontorer og mødelokaler. Den sorte farve giver et klassisk udtryk i en ny og lækker designudgave.

Inkluderet tilbehør

Kridttavlen leveres inklusive en 30 cm pennebakke i klar akryl, 3 magneter, skruer og plugs. Dette gør det let at sætte tavlen op og have alt det nødvendige udstyr lige ved hånden.

Tavlekridt medfølger ikke, men kan købes separat.

Fleksibel og praktisk anvendelse

Kridttavlen er en alsidig og praktisk løsning til både skrivning og som opslagstavle. Dens magnetiske egenskaber gør det let at fastgøre noter, billeder og andre materialer på tavlen. Med dens elegante design er den også en dekorativ tilføjelse til ethvert rum, og dens lille størrelse gør den praktisk til flere forskellige formål.

Vi anbefaler ikke at man skriver med en kridtmarker på en kridttavle, da det er meget vanskeligt at fjerne igen. Skriv derfor kun med helt almindeligt tavlekridt.

Specifikationer:

  • Mål: 45x57 cm
  • Farve: Sort
  • Inkl. pennebakke, 3 magneter, skruer og plugs