Facebook Pixel

Opslagstavle magnet metal 45x60 cm Naga, sort

Varenr.
2571353208

Stilfuld og smart opslagstavle med metalnet og tekstil, så du både kan anvende magneter og nåle. Rammen er i holdbart sort aluminium, og tavlen hænges nemt op på væggen. Leveres inkl. 5 pins og 3 magneter.

Læs mere

Til magneter og pins

Holdbar sort alu ramme

Inkl. 5 pins og 3 magneter

Pr. stk. u. moms:
Listepris: 465,00,-

399,00 kr Special Prices
Pr. stk. m. moms:
Listepris: 581,25,-

Special Prices 498,75 kr
  • v/2 stk. 349,00 kr 436,25 kr pr. stk. spar 50,00 kr
-
+
Leveringstid:
1-5 hverdage

handelsbetingelser  montage fra 199 kr  book indretningskonsulent  

Magnetisk 45x60 cm net opslagstavle til væggen

Denne magnetiske opslagstavle er en stilfuld og praktisk måde til at organisere noter og påmindelser på. Tavlen har en overflade i høj kvalitet med metalnet og tekstil, og rammen er i holdbart aluminum. Tavlen kan bruges med både magneter og pins, hvilket gør den alsidig og praktisk til mange formål.

Simpel montage og fleksibel ophængning

Tavlen monteres nemt og hurtigt, og de skjulte beslag i hvert hjørne gør det let at hænge tavlen op. Du kan hænge den enten vandret eller lodret, alt efter hvad der passer bedst til dit behov. Denne opslagstavle er ideel til brug i skoler, kontorer og private hjem, f.eks. på hjemmekontoret.

Inkluderet tilbehør

For at give dig en god start på brug af din nye tavle, medfølger 5 pins og 3 magneter, så du kan hænge alt fra billeder og noter til papirer og dokumenter op på tavlen med det samme. Denne praktiske tavle er en god måde til at holde dig organiseret og produktiv i hverdagen, samtidig med at den tilføjer et stilfuldt touch til dit rum.

Specifikationer:

  • Mål: 45x60 cm
  • Materiale: Metal/tekstil
  • Ramme: Sort aluminium
  • Inkl. 5 pins og 3 magneter