Facebook Pixel

Opslagstavle Hessian 60x100 cm Naga, sort

Varenr.
2571333708

Stilfuld opslagstavle med hessian stof og en flot sort MDF ramme. Perfekt til brug på kontoret eller i hjemmet. Kan bl.a. anvendes til hænge billeder, noter og påmindelser op. Pins/nåle tilkøbes separat.

Læs mere

Flot sort ramme og hessian stof

Perfekt til kontoret eller hjemmet

Hæng billeder og noter op

Pr. stk. u. moms:
Listepris: 399,00,-

349,00 kr Special Prices
Pr. stk. m. moms:
Listepris: 498,75,-

Special Prices 436,25 kr
  • v/2 stk. 299,00 kr 373,75 kr pr. stk. spar 50,00 kr
-
+
Leveringstid:
1-5 hverdage

handelsbetingelser  montage fra 199 kr  book indretningskonsulent  

Stilfuld 60x100 cm opslagstavle i hessian stof med sort MDF ramme

Denne opslagstavle i hessian stof er ikke kun praktisk, men også stilfuld med dens sorte MDF ramme. Den vil passe perfekt ind på kontoret, i stuen, entreen eller soveværelset, og samtidig give en personlig og hyggelig følelse til rummet.

Dekorer opslagstavlen med dine yndlingskort og -billeder

Du kan dekorere tavlen med tegnestifter og push-pins og sætte dine yndlingskort, billeder, tørrede blomster eller andre små ting fast på tavlen. Du kan skabe en unik og personlig dekoration, der passer perfekt til din stil og personlighed.

Tavlen er perfekt til både kontoret og hjemmet. På kontoret kan den bruges til at organisere noter og påmindelser, mens den i hjemmet kan bruges til at vise billeder og kort eller til at huske vigtige aftaler.

Se vores udvalg af opslagstavler til væggen

Vi har et stort udvalg af opslagstavler til væggen, der passer til enhver stil og indretning. Uanset om du er på udkig efter en klassisk opslagstavle, en magnetisk tavle eller en opslagstavle med kork, kan du finde det i vores sortiment.

Specifikationer:

  • Mål: 60x100 cm
  • Materiale: Hessian stof
  • Ramme: Sort MDF