Facebook Pixel

Glastavle Naga 40x60 cm

Varenr.
2575211308p

Magnetisk 40x60 cm glastavle fra Naga der både er praktisk og stilfuld. Du kan skrive på tavlen med en kridtmarker eller en normal whiteboard marker. Bemærk at kun ekstra stærke magneter kan anvendes.  

Læs mere

Praktisk og stilfuldt design

Rengøres nemt

Inkl. skruer og rawplugs

Pr. stk. u. moms:
Listepris: 469,00,-

379,00 kr Special Price
Pr. stk. m. moms:
Listepris: 586,25,-

Special Price 473,75 kr
-
+
Leveringstid:
1-5 hverdage

handelsbetingelser  montage fra 199 kr  book indretningskonsulent  

Magnetisk 40x60cm Naga glastavle - En praktisk og elegant opslagstavle

En magnetisk glastavle er den perfekte kombination af praktisk funktion og stilfuldt design. Med denne tavle kan du bruge stærke magneter til at hænge opslag, noter, billeder og meget mere op på tavlen.

Anvendelse af glastavlen

Du kan skrive på tavlen med en kridtmarker eller en normal whiteboard marker, og når du er færdig, kan du nemt slette det igen med en tavlesvamp eller en tør klud. Bemærk, at det er vigtigt at anvende stærke magneter, da disse er i stand til at nå igennem og fastgøre til metallaget på bagsiden af tavlen.

Rengøring af tavlen

For at rengøre tavlen grundigt, kan du bruge en tavlerens eller almindeligt glaspudsemiddel og en blød klud. Det er vigtigt at undgå at ridse glasset, så brug altid en blød klud.

Ophængning af tavlen

Der medfølger skruer, rawlplugs og en boreskabelon, så det er let at hænge glastavlen op på væggen. Stålbagsiden på tavlen har huller i hvert hjørne, så det er nemt at hænge den op.

Specifikationer:

  • Mål: 40x60 cm
  • Farve: Hvid, sort, grå, beige, sølv, lyseblå
  • Inkl. skruer og rawplugs
  • Bemærk: Kun til ekstra kraftige magneter