Facebook Pixel
Opslagstavler
Opslagstavler
Opslagstavler

Opslagstavler

Opslagstavler til rum og vægge i alle størrelser. Opslagstavler gør det nemt at holde styr på papirer og dokumenter og kan også benyttes som en huske tavle. Mulighederne er mange med en opslagstavle og hvert kontor burde have en.  

Vælg en kategori:

Opslagstavler fra Lintex
Flere af modellerne fås i flere forskellige farver, så du kan få en opslagstavle, der passer til omgivelserne på dit kontor. De naturfarvede tavler er der 1-5 dages levering på, mens der er op til 4 ugers levering på de farvede, da disse skal specialfremstilles. Opslagstavler fra Lintex er af højeste kvalitet, og de kan benyttes på hjemmekontoret og til det professionelle kontorbrug. Air Bulletin er en elegant opslagstavle uden ramme og med fasede kanter, der giver tavlen et svævende udtryk med de skjulte beslag.

Budgetvenlige opslagstavler
Vores ECO tavler er billige opslagstavler i kork, der er perfekte til den prisbevidste, der gerne vil have et billigere alternativ i en god kvalitet. Kork overfladen er perfekt til nåle og tegnestifter, og alle tavlerne er inkl. beslag og skruer.

Akustik opslagstavler
Vil du gerne have en praktisk opslagstavle der samtidig også forbedrer akustikken, så skal du vælge vores akustik opslagstavler. Det er tavler, der er 50 mm tykke, og som er lavet af lydabsorberende materialer. Tavlerne fås i flere forskellige størrelser og farver. Har du et specifikt ønske om en farve så kontakt os for mere information.

Tavler til andre formål
Hvis du ønsker noget andet end en opslagstavle men stadigt gerne vil have noget klassisk som ikke er en hvid whiteboard tavle, så har vi også forskellige klassiske kridttavler både med sort overflade, men også modeller med blå eller grøn skriveflade til kridt.

Skal tavlen være nem at flytte rundt har vi flere størrelse af whiteboards som er bygget som mobile tavler der nemt kan flyttes rundt og gemmes væk.

Spørgsmål?
Har du nogle spørgsmål til vores opslagstavler, kontakt venligst vores kundeservice på tlf. 70 10 10 13. Eller mail til os på: info@inventarland.dk.

 


Ofte stillede spørgsmål

Hvilke typer opslagstavler kan man vælge?

Du kan vælge mellem mange typer tavler, både den klassiske kork opslagstavle men også nogen beklædt med forskellige farver textil.

 

Hvilke farver findes opslagstavler i?

Du kan få opslagstavler i mange farver, lige fra den klassiske kork farve til de farverige i rød, gul, blå, grøn, grå og så videre.