Facebook Pixel

Kridttavler

Kridttavler til væggen er den klassiske løsning, men i dag også en løsning som byder på farver og design. Brug en kridttavle som et funktionelt dagligdagsværktøj eller som et design element i indretningen.

Vælg en kategori:

Kreativ på den klassiske måde
En kridttavle lyder gammeldags men er faktisk stadigt meget brugt, både i det tidsløse sorte og grønne design samt i nye og flotte farver. Flere kridttavler har også en ekstra funktion som whiteboard tavle.

Forskel på kridttavler
Der findes kridttavler i i mange størrelser og farver, samt med forskellige designmæssige funktioner.
Størrelserne variere fra små til store kridttavler, vi har et udvalg på webshoppen men kan også fremskaffe andre størrelser

Alternativ til en kridttavle
En kridttavle med sort overflade er den klassiske kridttavle som vi alle kender. Ønsker du en anden type tavle men stadigt noget klassisk så prøv at kigge på en opslagstavle som kan fås i flere flotte farver.

Det moderne whiteboard er meget populær af åbenlyse grunde, den fås i mange størrelser så uanset om du ønsker en lille eller stor tavle er det et godt bud. Du kan også få et whiteboard på hjul hvis det skal være en mobil tavle som er nem at flytte frem og tilbage.

Skal du bruge en mere moderne tavle, så tag et kig på vores store udvalg af farverige glastavler, hvis du er på udkig efter et projektor lærred har vi også det.

Spørgsmål?
Har du nogle spørgsmål til kridttavler, kontakt venligst vores kundeservice på tlf. 70 10 10 13. Eller mail til os på: info@inventarland.dk.