Facebook Pixel

Glastavler

Glastavler er populære til indretning af både kontorer og i hjemmet pga. deres stilrene minimalistiske udseende. I kategorierne finder du glastavler i mange størrelser og farver, så du kan sætte præcis det præg, du ønsker. Glastavlerne er magnetiske, så de kan benyttes både som whiteboard, som du kan skrive på med whiteboard tuscher, og som opslagstavle med magneter. Har du behov for rådgivning til køb af glastavler eller ønsker du at snakke med en konsulent ifbm. indretning af større projekt, så er du altid velkommen til at kontakte os på tlf. 70 10 10 13 eller info@inventarland.dk.

Vælg en kategori:

Skab dit eget udtryk med farvede glastavler

Glastavler har et lettere udtryk end whiteboard tavler og stikker ikke så langt ud fra væggen. Derfor er der nogen, der foretrækker glastavler frem for whiteboards. Du kan lege med de forskellige størrelser og farver og f.eks. sammensætte glastavler i rød, grå, blå eller pink eller en af de mange andre farver.

 

Lintex Mood glastavler

Vores Mood glastavler fra Lintex er af høj kvalitet. her på siden finder du tre serier:

  • Mood Wall glastavler med klassiske firkantede hjørner og mange farver.
  • Mood Flow glastavler med bløde, afrundede hjørner, der er perfekt til det kreative kontor eller hjem.
  • Mood Fabric glastavler har en stofbeklædt ramme og fås med en overflade, der enten består af glas eller som en kombination af glas i den ene side og stof i den anden side.
  • Mood Fabric Mobilen er den mobile kombinations tavle, med glastavle på den ene side og lydabsorberende opslagstavle på den anden side. Tavlen fås i de mange flotte Mood farver fra Lintex. Tavlen fås i flere bredder, alle med en højde på 196 cm, og leveres ligeledes med hjul så den nemt kan flyttes rundt i lokalet

 

Lintex Glastavler

  • Area glastavler fra Lintex er lavet i hærdet optisk glas hvilket sikrer en lang holdbarhed. Glastavler i Area serien leveres med en flot egetræsramme, som næsten får tavlen til at minde om et indrammet billede på væggen. Tavlen fås i mange flotte Mood farver, og i størrelser fra 102,8x102,8 til 202,8x102,8.
  • Curve glastavler fra Lintex og som navnet antyder en tavle med kurvede kanter, og derfor mindre firkantet at have hængene end de fleste andre tavler. Tavlen fås i en højde på 99 cm og bredde på 99, 149 eller 199 cm. Tavlerne kan monteres både stående og liggende.
  • Silk Spaces er tavlen til de store lokaler og overflader. Udformningen gør at du kan sætte flere tavler sammen og dermed lave en så bred tavle som du ønsker. Når flere tavler sættes sammen er der en meget lille overgang fra den ene tavle til den anden, da tavlen er bygget til formålet.
  • Frame Wall er en glastavle med ramme i formspændt egetræ, som samtidigt kan bruges som pennebakke. Frame Wall glastavlen kan leveres i størrelse fra 100x100 cm til 200x100 cm med enten hvid eller natur egetræsramme.
  • Unit glastavle er en ny og spændende løsning, som har skabt en flytbar væg med skjulte hjul, med en glastavle på den ene side og en lydabsorberende opslagstavle på den anden side. Unit har en lydabsorberende kerne på hele 48 mm.

 

Naga glastavler

Naga glastavler fås i forskellige modeller og størrelser, en Naga glastavle er et godt valg i en god kvalitet. Med en glastavle fra Naga få du en tavle som er klar til brug og med god vejledning i til montering. Tavlerne fås både som ensfarvede tavler, men der kan også vælges tavler med forskellige funktioner som ugeplan og måneds planer. Til glastavler anbefaler vi at bruge ekstra stærke magneter, da selve glastavlen er monteres på en magnetisk plade, du kan dog bruge helt almindelige whiteboard tusser til din glastavle.

 

Magnetisk whiteboard i glas

Glastavlerne er magnetisk, og du kan derfor både bruge dem som whiteboard og som magnet opslagstavle. Du skal dog bruge særlige magneter på en glastavle, da glassets tykkelse gør, at magneterne skal være ekstra kraftige.

God skriveoverflade der er let at rengøre

Tavlernes glasoverflade er god at skrive på med whiteboard tuscher. I det daglige kan glastavlerne let rengøres med en almindelig tavlevisker. Begynder der er sidde gamle tusch-rester, som er mere genstridige, kan disse let fjernes med en fugtig mikrofiberklud eller med en alkoholbaseret tavlerens. Det frarådes at man bruger en sæbebaseret rens eller opløsning, da det kan give en fedtet overflade.

 

Alternativ til glastavler

Skal du bruge en tavle til at være kreativ på, som nemt kan rengøres så man kan starte forfra, så kan du også kigge på vores mange andre tavler.

Skal det være en tavle som nemt kan flyttes, og skal du bruge både tusser og papir så kan du tage et kig på en af vores flipover tavler som har en lakeret metal overflade samt kroge til flipover papir.

Ønsker du en stor whiteboard tavle så har vi et bredt udvalg af whiteboards i forskellige prisklasser og kvaliteter.

 

 


Ofte stillede spørgsmål

Er glastavler magnetiske?

Vores glastavler er magnetiske og kan derfor både bruges som magnetisk opslagstavle og som whiteboard, du kan skrive på med whiteboard tuscher. På grund af den tykke glasoverflade, skal du bruge ekstra kraftige magneter på en glastavle. Disse finder du også i vores sortiment.

Kan man skrive på glastavler?

En glastavle har samme egenskaber som et whiteboard. Glasset er en rigtig god overflade, som du kan skrive på med whiteboard markers, og som du let kan rengøre igen med en tavlevisker. Til genstridige tusch-rester kan du bruge en fugtig mikrofiberklud eller en rensespray egnet til whiteboards