Facebook Pixel

Glastavler

Glastavler er populære til indretning af både kontorer og i hjemmet pga. deres stilrene minimalistiske udseende. I kategorierne finder du glastavler i mange størrelser og farver, så du kan sætte præcis det præg, du ønsker. Glastavlerne er magnetiske, så de kan benyttes både som whiteboard, som du kan skrive på med whiteboard tuscher, og som opslagstavle med magneter. Har du behov for rådgivning til køb af glastavler eller ønsker du at snakke med en konsulent ifbm. indretning af større projekt, så er du altid velkommen til at kontakte os på tlf. 70 10 10 13 eller info@inventarland.dk.

Vælg en kategori:

Glastavler til alle formål

En glastavle har et lettere udtryk end whiteboard tavler og stikker ikke så langt ud fra væggen. Derfor er der flere, der foretrækker glastavler frem for whiteboards. Du kan lege med de forskellige størrelser og farver og f.eks. sammensætte glastavler i rød, grå, blå eller pink eller en af de mange andre farver.

 

Stort udvalg af glastavler

Lintex Mood glastavler

Vores Mood glastavler fra Lintex er af høj kvalitet. her på siden finder du tre serier:

  • Mood Wall glastavler med klassiske firkantede hjørner og mange farver.
  • Mood Flow glastavler med bløde, afrundede hjørner, der er perfekt til det kreative kontor eller hjem.
  • Mood Fabric glastavler har en stofbeklædt ramme og fås med en overflade, der enten består af glas eller som en kombination af glas i den ene side og stof i den anden side.
  • Mood Fabric Mobilen er den mobile kombinations tavle, med glastavle på den ene side og lydabsorberende opslagstavle på den anden side. Tavlen fås i de mange flotte Mood farver fra Lintex. Tavlen fås i flere bredder, alle med en højde på 196 cm, og leveres ligeledes med hjul så den nemt kan flyttes rundt i lokalet

 

Lintex Glastavler

  • Area glastavler fra Lintex er lavet i hærdet optisk glas hvilket sikrer en lang holdbarhed. Glastavler i Area serien leveres med en flot egetræsramme, som næsten får tavlen til at minde om et indrammet billede på væggen. Tavlen fås i mange flotte Mood farver, og i størrelser fra 102,8x102,8 til 202,8x102,8.
  • Curve glastavler fra Lintex og som navnet antyder en tavle med kurvede kanter, og derfor mindre firkantet at have hængene end de fleste andre tavler. Tavlen fås i en højde på 99 cm og bredde på 99, 149 eller 199 cm. Tavlerne kan monteres både stående og liggende.
  • Silk Spaces er tavlen til de store lokaler og overflader. Udformningen gør at du kan sætte flere tavler sammen og dermed lave en så bred tavle som du ønsker. Når flere tavler sættes sammen er der en meget lille overgang fra den ene tavle til den anden, da tavlen er bygget til formålet.
  • Frame Wall er en glastavle med ramme i formspændt egetræ, som samtidigt kan bruges som pennebakke. Frame Wall glastavlen kan leveres i størrelse fra 100x100 cm til 200x100 cm med enten hvid eller natur egetræsramme.
  • Unit glastavle er en ny og spændende løsning, som har skabt en flytbar væg med skjulte hjul, med en glastavle på den ene side og en lydabsorberende opslagstavle på den anden side. Unit har en lydabsorberende kerne på hele 48 mm.

 

Naga glastavler

Naga glastavler fås i forskellige modeller og størrelser, en Naga glastavle er et godt valg i en god kvalitet. Med en glastavle fra Naga få du en tavle som er klar til brug og med god vejledning i til montering. Tavlerne fås både som ensfarvede tavler, men der kan også vælges tavler med forskellige funktioner som ugeplan og måneds planer. Til glastavler anbefaler vi at bruge ekstra stærke magneter, da selve glastavlen er monteres på en magnetisk plade, du kan dog bruge helt almindelige whiteboard tusser til din glastavle.

 

Magnetisk glastavle til dekoration

Glastavlerne er magnetisk, og du kan derfor både bruge dem som whiteboard og som magnet opslagstavle. Du skal dog bruge særlige magneter på en glastavle, da glassets tykkelse gør, at magneterne skal være ekstra kraftige.

En glastavle er et oplagt element i indretningen af et lokale, og et element i dekoration af rummet. Da glastavler fås i mange flotte farver og former kan en eller flere tavler skabe stemning i lokalet i sig selv, eller flere kan sættes sammen til et flot mønster.

 

Glastavle til praktisk brug

En glastavle fungerer stort set som et whiteboard, tavlens overflade er nem at rengøre og du kan skrive på den med whiteboard tusser. Bag selve glas overfladen ligger en magnetisk overflade, så den kan også bruges til magneter, som dog skal være ekstra stærke.

Glastavlen kan bruges til mange praktiske formål både på kontoret og privat. På kontoret kan de store tavler bruges til møder og brainstorms, imens små glastavle ofte bliver brugt som huskeseddel i køkkenet eller til interne informationer.

Hos Inventarland har vi mange forskellige glastavler, både til at hænge på vægge og som mobile tavler. Med en mobil glastavle får du et fleksibelt værktøj som er nem og praktisk at flytte rundt.

 

Glastavle som er nem at rengøre

Tavlernes glasoverflade er god at skrive på med whiteboard tuscher. I det daglige kan glastavlerne let rengøres med en almindelig tavlevisker. Begynder der er sidde gamle tusch-rester, som er mere genstridige, kan disse let fjernes med en fugtig mikrofiberklud eller med en alkoholbaseret tavlerens. Det frarådes at man bruger en sæbebaseret rens eller opløsning, da det kan give en fedtet overflade.

 

Køb billige glastavler online

Vores glastavler er fra anderkendte producenter som sikrer dig den bedste tavle til prisen. Vi holder løbende øje med priserne så du kan være sikker på at få den rigtige pris hos os.

 

Alternativ til glastavler

Skal du bruge en tavle til at være kreativ på, som nemt kan rengøres så man kan starte forfra, så kan du også kigge på vores mange andre tavler, vi har alt fra den klassiske kridttavle til et projektor lærred.

Skal det være en tavle som nemt kan flyttes, og skal du bruge både tusser og papir så kan du tage et kig på en af vores flipover tavler som har en lakeret metal overflade samt kroge til flipover papir.

Ønsker du en mobil tavle som et whiteboard på hjul så har vi et bredt udvalg af whiteboards i forskellige prisklasser og kvaliteter.

 

 


Glastavle FAQ

Er glastavler magnetiske?

Vores glastavler er magnetiske og kan derfor både bruges som magnetisk opslagstavle og som whiteboard, du kan skrive på med whiteboard tuscher. På grund af den tykke glasoverflade, skal du bruge ekstra kraftige magneter på en glastavle. Disse finder du også i vores sortiment.

Kan man skrive på en glastavle?

En glastavle har samme egenskaber som et whiteboard. Glasset er en rigtig god overflade, som du kan skrive på med whiteboard markers, og som du let kan rengøre igen med en tavlevisker. Til genstridige tusch-rester kan du bruge en fugtig mikrofiberklud eller en rensespray egnet til whiteboards