Facebook Pixel

Glastavle Lintex Mood Mobil 65x196h cm

Varenr.
2575151110p

Glastavle fra Lintex med navnet Mood Mobile er en stilren tavle i hærdet optisk glas, som giver en holdbar skriveflade som er nem at rengøre. Tavlen har et stativ i poleret aluminium med låsbare hjul.

Læs mere

Mobil og funktionel

Bæredygtig og cirkulær

Stilfuld og minimalistisk

Pr. stk. u. moms:
8.999,00 kr Ekskl. moms
Pr. stk. m. moms:
Ekskl. moms 11.248,75 kr
-
+
Leveringstid:
ca. 4 uger

handelsbetingelser  montage fra 199 kr  book indretningskonsulent  

Mood Mobil - den ultimative mobile skrivetavle af hærdet glas, der leveres i alle 24 Mood-farver. Mood Mobil har et minimalistisk og stilrent udtryk, med fødder og ben i poleret aluminium og skarpe former, designet af HALLEROED. Den leveres med blokholder kroge i poleret aluminium og har en magnetisk skriveoverflade.

Med en størrelse på 65x196h cm og låsbare hjul, kan Mood Mobil nemt flyttes rundt på kontoret efter behov. Men det er ikke det eneste, der gør Mood Mobil til en fantastisk tilføjelse til enhver arbejdsplads. Den er også et bæredygtigt produkt, der er designet med en cirkulær tankegang. Med 10% genanvendt materiale og tilgængelige reservedele, kan Mood Mobil nemt repareres og vedligeholdes i mange år fremover.

Mood Mobil er også miljøcertificeret med ISO 14001:2015 miljøstyringssystem-certifikat. Så hvorfor ikke vælge en skrivetavle, der er både stilfuld, funktionel og bæredygtig? Køb Mood Mobil i dag og oplev selv, hvorfor det er en populær favorit på det moderne kontor.

 

Specifikationer:

  • Størrelse: 65x196h cm
  • Låsbare hjul: Ja
  • Optisk glas
  • 24 Mood-farver
  • Magnetisk

 

 

BÆREDYGTIGHED
CIRKULÆRT
Genanvendt materiale: 10 %
Tilgængelige reservedele: Ja

VIRKSOMHEDSCERTIFIKATER
Miljøstyringssystem: ISO 14001:2015