Facebook Pixel

Glastavle Lintex Mono Mobil 71x196 cm

Varenr.
2575161109p

Lintex Mono glastavle med stativ i samme farve som glasset, en glastavle som er super holdbar og nem at rengøre sammenlignet med en whiteboard tavle. Med justerbare kroge til flipover papir.

Læs mere

Holdbar og nem at rengøre

4 flotte farver

Stativ med låsbare hjul

Pr. stk. u. moms:
5.599,00 kr Ekskl. moms
Pr. stk. m. moms:
Ekskl. moms 6.998,75 kr
-
+
Leveringstid:
ca. 4 uger

handelsbetingelser  montage fra 199 kr  book indretningskonsulent  

Mono er den elegante mobil glastavle, som kombinerer enkle rene linjer med en helt ensfarvet farve. Mono er tilgængelig i hvid, to nuancer af grå og en blød gul farve og kan købes med det klassiske Mood glas eller i mat SILK-GLASS®. Designet af HALLEROED, er Mono en tidløs glastavle til det moderne kontor.

Denne mobil glastavle er en fantastisk tilføjelse til ethvert kontor, og dens magnetiske skriveoverflade og justerbare blokholderkroge gør den yderst funktionel. Med en størrelse på 70,7 x 196h cm, kan Mono nemt passe ind i enhver kontorindretning.

Mono er også et bæredygtigt produkt. Med 7% fornybart materiale og tilgængelige reservedele, er det en cirkulær og miljøvenlig mulighed for kontoret. Kvaliteten af Mono er også testet og sikret med EN 14434:2010 sikkerhedscertifikat.

Så hvorfor ikke investere i et produkt, der er både tidløst, funktionelt og bæredygtigt? Køb Mono i dag og oplev selv, hvorfor det er en populær favorit på det moderne kontor.

 

Specifikationer:

  • Størrelse: 70,7 x 196h cm
  • Hærdet, optisk glas
  • 4 monokrome Mood farver
  • Magnetisk skriveoverflade
  • Justerbare blokholderkroge medfølger

 

 

BÆREDYGTIGHED
CIRKULÆRT
Fornybart materiale: 7 %
Tilgængelige reservedele: Ja

KVALITETSTESTER
Sikkerhed: EN 14434:2010

VIRKSOMHEDSCERTIFIKATER
Miljøstyringssystem: ISO 14001:2015