Facebook Pixel

Arkivering

Skal du have styr på arkiveringen eller mangler du en ny reol til de mange ringbind? Så er du kommet til det rigtige sted.

Vælg en kategori:

Vi tilbyder et bredt sortiment til arkiveringen, der omfatter både arkivstålreoler, hængemappeskabe til de mange dokumenter, skuffeskabe og stålarkivskabe.

Vælg det du skal bruge i kategorierne nedenunder og læs mere om de enkelte. Har du brug for hjælp til indretningen af dit arkiv er du altid velkommen til at bestille en af vores indretningskonsulenter, der kommer ud til dig og giver gode råd gratis og helt uforpligtende.

 

Hvad skal arkiveres?
Når du skal købe arkivskabe og arkivreoler er det vigtigt, du gør op med dig selv hvad der skal arkiveres. Er det noget af stor værdi, bør du overveje at få et sikringsskab.

 

Arkiveringsskabe til erhverv: Organiser og beskyt dit vigtige dokumenter

Med arkiveringsskabe til kontoret får du organiseret dine papirer og dokumenter så alt er nemt at finde, desuden vil det ligge aflåst og sikret. Vores arkiveringsskabe er fremstillet af anderkendte producenter og i høj kvalitet, derfor er vores skabe meget populære når en virksomhed skal bruge erhvervsløsninger til arkivering.

Vores sortiment er bredt, og du kan få arkiveringsskabe til forskellige formål i flere størrelser og farver:

 

Arkiveringsskabe med flere rum: Opbevar flere typer dokumenter på ét sted

Der findes mange typer af dokumenter, nogen er vigtigere end andre, de har forskellige størrelse og dermed er behovet for opbevaring af forskellige dokumenter stort.

Vores arkiveringsskabe kan opfylde de fleste formål, uanset om du skal have opbevaret fortrolige dokumenter, vigtige prislister eller plantegninger over bygninger.

Vi har arkiveringsskabe med hængemapper hvor du kan opbevare A4 eller Folio størrelse. Vores skuffeskabe kan fås med skuffer i forskellige størrelser, og her kan du opbevare op til A3. Arkivskabene er et populært valg hvis du skal opbevare mapper og ringbind, de leveres med hylder ligesom der kan tilkøbes ekstra hylder, så du kan indrette dem til dit formål.