Arkiveringsskabe og stålskabe

Skal du have styr på arkiveringen eller mangler du en ny reol til dine mange ringbind? Så er du kommet til det rigtige sted hen.

Vi tilbyder et bredt sortiment til arkiveringen i stål, der omfatter både arkivreolerhængemappeskabe til de mange dokumenter, skuffeskabe og arkivskabe.

Læs mere

Vælg kategori:

Hvad skal arkiveres?

Når du skal købe arkivskabe og arkivreoler er det vigtigt, du gør op med dig selv hvad der skal arkiveres. Er det noget af stor værdi, bør du overveje at få et sikringsskab.

Arkiveringsskabe til erhverv: Organiser og beskyt dine vigtige dokumenter

Med arkiveringsskabe til kontoret får du organiseret dine papirer og dokumenter så alt er nemt at finde, desuden vil det ligge aflåst og sikret. Vores arkiveringsskabe er fremstillet af anerkendte producenter og i høj kvalitet, derfor er vores skabe meget populære når en virksomhed skal bruge erhvervsløsninger til arkivering.

Vores sortiment er bredt, og du kan få arkiveringsskabe til forskellige formål i flere størrelser og farver.

Stålskabe til opbevaring: Opbevar flere typer dokumenter på ét sted

Der findes mange typer af dokumenter, nogen er vigtigere end andre, de har forskellige størrelse og dermed er behovet for opbevaring af forskellige dokumenter stort.

Vores arkiveringsskabe kan opfylde de fleste formål, uanset om du skal have opbevaret fortrolige dokumenter, vigtige prislister eller plantegninger over bygninger.

Vi har arkiveringsskabe med hængemapper hvor du kan opbevare A4 eller Folio størrelse. Vores skuffeskabe kan fås med skuffer i forskellige størrelser, og her kan du opbevare op til A3. Arkivskabene er et populært valg hvis du skal opbevare mapper og ringbind, de leveres med hylder ligesom der kan tilkøbes ekstra hylder, så du kan indrette dem til dit formål.

Vi monterer gerne dine nye stålskabe ude ved dig

Slip for besværet, lad os montere

Når du handler hos Inventarland, kan du vælge at få samlet og monteret dine stålskabe ved levering. Så slipper du for besværet og er sikker på, at dine skabe fungerer optimalt fra starten. Du ser prisen for montering på hvert produkt.

Sådan foregår din montering

Når du har bestilt dine varer med montering, vil du blive kontaktet af os og vi laver en konkret aftale om, hvornår dine varer vil blive leveret og monteret. Når montøren ankommer hos dig, bærer han varen ind, samler dit produkt, der hvor det passer dig, og tager emballagen med retur. Ved større monteringsopgaver lægger vi sammen en plan for monteringen allerede inden ankomst.

5 gode grunde til at investere i et stålskab til opbevaring

Der er flere gode grunde til at investere i et stålskab til opbevaring. Her er fem af dem:

  1. Stærk og holdbar konstruktion

Et stålskab er normalt fremstillet af robust stål, hvilket gør det utrolig stærkt og holdbart. Det kan modstå barske forhold, herunder slag, stød og endda i nogle tilfælde brand. Dette betyder, at dine genstande vil være godt beskyttet og sikre i skabet.

  1. Høj sikkerhed

Stålskabe er ofte designet med indbyggede sikkerhedsfunktioner som f.eks. avancerede låsesystemer, tykke døre og solide hængsler. Disse funktioner gør det svært for uvedkommende at få adgang til skabet og stjæle eller skade dine værdigenstande. Det er en pålidelig løsning til at opbevare værdifulde genstande eller fortrolige dokumenter.

  1. Beskyttelse mod brand

Stålskabe er ofte brandbestandige. De kan modstå høje temperaturer i tilfælde af brand og forhindre, at flammer og varme når ind til de opbevarede genstande.

  1. Organisering og pladsbesparelse

Et stålskab giver dig mulighed for at organisere dine genstande effektivt og spare plads i hjemmet eller kontoret. Du kan bruge forskellige indvendige rum, hylder og skuffer til at opbevare forskellige typer genstande på en overskuelig måde. Det hjælper med at skabe orden og gør det nemt at finde det, du leder efter.

  1. Lang levetid og værdi for pengene

Stålskabe er kendt for deres lang levetid og holdbarhed. De kræver minimal vedligeholdelse og kan vare i mange år uden at miste deres funktionalitet eller æstetiske udseende. På grund af deres holdbarhed og de mange fordele, de tilbyder, giver investering i et stålskab god værdi for pengene på lang sigt.

Disse fem grunde viser, hvorfor et stålskab til opbevaring kan være en fornuftig investering, der sikrer, beskytter og organiserer dine genstande på en pålidelig og holdbar måde.

Se også vores store udvalg af sikringsskabe.