Facebook Pixel

Hæve sænkebord oversigt

Få et sundere arbejdsmiljø med et hæve sænkebord. Et hæve sænkebord giver dig mulighed for at variere din arbejdsstilling i løbet af dagen. Når du veksler mellem at sidde ned og stå op, forebygger du ryg-, skulder- og nakkesmerter, du gavner blodcirkulationen i kroppen og styrker dine muskler i ryg, ben og baller.

Læs mere

Vælg en kategori:

Hvad er et hæve sænkebord?
Et hæve sænkebord er et skrivebord eller arbejdsbord, som kan justeres i højden ved hjælp af el-betjening eller håndsving. Et hæve sænkebord gør det nemt for dig at komme op at stå i løbet af arbejdsdagen og variere din arbejdsstilling og komfort..

Hvorfor er et hæve sænkebord sundt/derfor skal du have et hæve sænkebord?
Et hæve sænkebord er med til at give dig et sundere fysisk arbejdsmiljø. Når du veksler mellem at sidde ned og stå op i løbet af en arbejdsdag, gavner du blodcirkulationen, styrker dine muskler og forebygger ryg- og skuldersmerter..

Hvad koster et hæve sænkebord?
Prisen på et hæve sænkebord afhænger af flere ting: Højde, størrelse, materiale, elektrisk eller manuel betjening. Hos Inventarland kan du sagtens købe et lækkert hæve-/sænkebord til billige penge. Prisen for de billigste hæve sænkeborde ligger omkring 1900-3200 kroner inkl. moms. Men du kan også finde mere eksklusive hæve sænkeborde til 8-9000 kroner inkl. moms.

Hvorfor findes der forskellige størrelser af hæve sænkeborde?
Der findes flere forskellige størrelser af hæve sænkeborde, som kan dække forskellige behov og passe ind i forskellige kontorer. Hvis du ikke har behov for meget andet end en computer på dit bord, så kan du sandsynligvis nemt klare dig med et hæve sænkebord med en lille bordplade. Hvis du derimod har mange forskellige opgaver og kontormateriel, som du benytter i løbet af dagen, har du brug for plads og en stor bordplade. Du skal også være særlig opmærksom på stelhøjden på dit hæve sænkebord, for højdeintervallet skal passe til din højde. Inventarlands hæve sænkeborde har et højdeinterval på mellem 70-120 cm (2-leddet) og 65-130 cm (3-leddet).