Facebook Pixel

Hæve sænkebord oversigt

Få et sundere arbejdsmiljø med et hæve sænkebord. Et hæve sænkebord giver dig mulighed for at variere din arbejdsstilling i løbet af dagen.

Når du veksler mellem at sidde ned og stå op, forebygger du ryg-, skulder- og nakkesmerter, du gavner blodcirkulationen i kroppen og styrker dine muskler i ryg, ben og baller.  

Vælg en kategori:

Et ergonomisk skrivebord

Hos Inventarland har vi et bredt udvalg af hæve sænkeborde, som let kan tilpasses dine behov og som tilbyder dig en god, ergonomisk komfort både stående og siddende. Ved at indrette arbejdspladsen med et hæve sænkebord, der arbejder sammen med kroppen og giver dig mulighed for variation i løbet af arbejdsdagen, kan du undgå de gener og smerter, der er forbundet med uhensigtsmæssige arbejdsstillinger.

Vores sortiment består af arbejdsborde, der både er funktionelle, holdbare og har ergonomien i højsædet. Hæve sænkebordet er ideelt til virksomheders kontorer og arbejdspladser, fordi man passer på den enkelte medarbejders fysiske arbejdsmiljø samtidig med, at man bevarer en fleksibilitet i form af en nem indstilling af bordhøjde, hvis flere medarbejdere skal dele kontorplads.

Vælg den rigtige højde på dit hæve sænkebord

Med et hæve sænkebord skal du være særlig opmærksom på stel højden. Alle vores stel er enten 2-leddet eller 3-leddet.

Betegnelsen 2-leddet og 3-leddet har betydning i forhold til din egen højde. De 2-leddede hæve sænke stel har en højdejustering fra 66-121 cm, hvor et 3-leddet hæve sænke stel har et højdeinterval på 64-129 cm. Dette betyder, at et 2-leddet stel passer til personer med en gennemsnitlig højde, mens et 3-leddet stel er mere fleksibelt og passer til både høje og lave personer.

Vælg den rigtige størrelse på dit hæve sænkebord

Vores hæve sænkeborde er sammensat af forskellige typer stel, som tilgodeser forskellige behov. Bordpladerne fås endvidere i forskellige størrelser og materialer, alt efter funktionalitet og personlig smag.

Vores mest solgte bordplader til hæve sænke skriveborde

De fleste køber bordplader i størrelsen 80x160 cm eller 90x180 cm, men det kan sagtens lade sig gøre at få et hæve sænkebord i mindre størrelser. De små hæve sænkeborde er ideelle til at indrette f.eks. hjemmekontoret eller til at indrette flere kontorpladser sammen i et rum.

I de nedenstående kategorier finder du vores sortiment af hæve sænkeborde. Bordene er sammensat af forskellige typer stel som tilgodeser forskellige behov, samt bordplader i forskellige størrelser og materialer. De mest brugte størrelse plader er 80x160 cm og 90x180 cm.

Hvis du er på udkig efter et lille hæve sænkebord, har vi et bredt udvalg af små hæve sænkeborde, som ofte bruges som hjørne hæve sænkeborde. Disse borde er ideelle til små arbejdspladser.

Du er velkommen til selv at sammensætte dit eget hæve sænkebord lige efter dit behov. Se vores hæve sænke stel her og vores bordplader her. 

Mulighederne er mange, vi matcher dine behov

Herunder finder du lidt information omkring hvert enkelt stel, som du finder i denne kategorioversigt.

Basic hæve sænkeborde er elektriske 2-leddet hæve sænke stel med frontpanel og en højdejustering fra 66-118 cm. Bemærk at bredden er fast da bordet altid kommer med en bordplade i 70x140 cm eller 80x160 cm. Basic hæve sænkebord har en maks. belastning på 70 kg.

Operator hæve sænkeborde er elektriske 2-leddet hæve sænke stel med en højdejustering fra 73-123 cm og kan justeres 84-125 cm i bredden. Det betyder at skrivebordene som minimum kan have en bordplade som måler 760x90 cm og maksimalt en bordplade der måler 80x160 cm. Manager hæve sænkebord har en maks. belastning på 70 kg.

Manager hæve sænkeborde er elektriske 2-leddet hæve sænke stel med en højdejustering fra 68-119 cm og kan justeres 112-152 cm i bredden. Det betyder at skrivebordene som minimum kan have en bordplade som måler 70x120 cm og maksimalt en bordplade der måler 90x180 cm. Manager hæve sænkebord har en maks. belastning på 80 kg.

Manager Pro hæve sænkeborde er elektriske 2-leddet hæve sænke stel med en højdejustering fra 72-120 cm og kan justeres 100-160 cm i bredden. Det betyder at skrivebordene som minimum kan have en bordplade som måler 70x120 cm og maksimalt en bordplade der måler 90x180 cm. Manager Pro er med runde søjler, 2 motorer og memory funktion. Hæve sænkebordet har en maks. belastning på 120 kg.

Corporate hæve sænkeborde er elektriske 3-leddet hæve sænke stel med en højdejustering fra 66-131 cm og kan justeres 106-160 cm i bredden. Det betyder at skrivebordene som minimum kan have en bordplade som måler 70x120 cm og maksimalt en bordplade der måler 90x180 cm. Corporate har 2 motorer og memory funktion. Hæve sænkebordet har en maks. belastning på 120 kg.

EP5500 hæve sænkeborde er elektriske 3-leddet hæve sænke stel med en højdejustering fra 64-129 cm og kan justeres 110-220 cm i bredden. Det betyder at skrivebordene som minimum kan have en bordplade som måler 80x120 cm og maksimalt en bordplade der måler 110x200 cm. EP5500 er med runde søjler og 2 motorer. Hæve sænkebordet har en maks. belastning på 120 kg.

Lift hæve sænkeborde er manuelle gas-drevet hæve sænke stel med en højdejustering fra 70-116 cm. Hæve sænkebordene har en maks. belastning fra 50-100 kg.

Alle vores hæve sænke stel udmærker sig ved, at de kan justeres i bredden (undtagen Basic), så de passer til alle bordplade størrelser.

Når du har fundet det helt rigtige hæve sænkebord, så kan du med fordel også tage et nærmere kig på vores udvalg af kontorstole og stoleunderlag