Facebook Pixel

Hæve sænkebord oversigt

Få et sundere arbejdsmiljø med et hæve sænkebord. Et hæve sænkebord giver dig mulighed for at variere din arbejdsstilling i løbet af dagen. Når du veksler mellem at sidde ned og stå op, forebygger du ryg-, skulder- og nakkesmerter, du gavner blodcirkulationen i kroppen og styrker dine muskler i ryg, ben og baller.  

Vælg en kategori:

Et ergonomisk skrivebord

Hos Inventarland har vi et bredt udvalg af hæve sænkeborde, som let kan tilpasses dine behov og som tilbyder dig en god, ergonomisk komfort både stående og siddende. Ved at indrette arbejdspladsen med et hæve sænkebord, der arbejder sammen med kroppen og giver dig mulighed for variation i løbet af arbejdsdagen, kan du undgå de gener og smerter, der er forbundet med uhensigtsmæssige arbejdsstillinger.

Vores sortiment består af arbejdsborde, der både er funktionelle, holdbare og har ergonomien i højsædet. Hæve sænkebordet er ideelt til virksomheders kontorer og arbejdspladser, fordi man passer på den enkelte medarbejders fysiske arbejdsmiljø samtidig med, at man bevarer en fleksibilitet i form af en nem indstilling af bordhøjde, hvis flere medarbejdere skal dele kontorplads.


Vælg den rigtige højde på dit hæve sænkebord

Med et hæve sænkebord skal du være særlig opmærksom på stelhøjden. Alle vores stel er enten 2-leddet eller 3-leddet, bortset fra EP1600, som er manuelt med håndsving.

Betegnelsen 2-leddet og 3-leddet har betydning i forhold til din egen højde. De 2-leddede hæve sænke stel har et højdeinterval på 68-114 cm., hvor et 3-leddet hæve sænke stel har et højdeinterval på 63-123 cm. Dette betyder, at et 2-leddet stel passer til personer med en gennemsnitlig højde, mens et 3-leddet stel er mere fleksibelt og passer til både høje og lave personer.


Vælg den rigtige størrelse på dit hæve sænkebord

Vores hæve sænkeborde er sammensat af forskellige typer stel, som tilgodeser forskellige behov. Bordpladerne fås endvidere i forskellige størrelser og materialer, alt efter funktionalitet og personlig smag.


Vores mest solgte bordplader til hæve sænke skrivebord

De fleste køber bordplader i størrelsen 80 x 160 cm. eller 90 x 180 cm., men det kan sagtens lade sig gøre at få et hæve sænkebord i mindre størrelser. De små hæve sænkeborde er ideelle til at indrette fx hjemmekontoret eller til at indrette flere kontorpladser sammen i et rum.

I de nedenstående kategorier finder du vores sortiment af hæve sænkeborde. Bordene er sammensat af forskellige typer stel som tilgodeser forskellige behov samt plader i forskellige størrelser og materialer. De mest brugte størrelse plader er 80 x 160 cm. og 90 x 180 cm.

Hvis du er på udkig efter et lille hæve sænkebord, har vi et bredt udvalg af små hæve sænkeborde, som ofte bruges som hjørne hæve sænkebord. Disse borde er ideelle til små arbejdspladser.

Du er velkommen til selv at sammensætte dit hæve sænkebord lige efter dit behov.


Mulighederne er mange, vi matcher dine behov

Herunder finder du lidt information omkring hvert enkelt stel, som du finder i denne kategorioversigt.

Basic hæve sænkeborde: El drevet hæve sænke stel. 2-leddet med frontpanel, højde justering fra 66-118 cm. Bemærk: at bredden er fast da bordet altid kommer med en plade på 70 x 140 cm. eller 80 x 160 cm. Max belastning på 70 kg.

Professionelle hæve sænkeborde: El drevet hæve sænke stel. Bordene i denne kategori er 2-leddet eller 3-leddet, hvilket øger hæve sænke intervallet, højde justering fra 63-123 cm. og bredde justering fra 112-152 cm. Max. belastning på 100 kg. - Type A og A+

Corporate hæve sænkeborde: El drevet hæve sænke stel med 2 motorer og memory funktion. Bordet er 3-leddet, højde justering fra 65-130 cm. og bredde justering fra 106-160 cm. Max belastning på 120 kg. - Type A+

Særlige behov hæve sænkeborde: El-drevet hæve sænke stel. 2-leddet, med eller uden tværbom. Stellene kan højdejusteres i intervallet 65-130 cm. Max belastning på 200 kg. - Type A+. Stellene i denne kategori adskiller sig specielt med deres design og udformning. Du finder her både twinborde, 3 søjlede borde og borde med kromstel eller special plader.

Lift hæve sænkeborde: Gas drevet hæve sænke stel. Stellene fås i modellerne Single, Mono og Duo. Stellene kan højdejusteres i intervallet fra 75-114 cm. Max belastning på 50 kg. - Type A 

Alle hæve sænke stel udmærker sig ved, at de kan justeres i bredden (undtagen EP 1800), så de passer til alle bordpladestørrelser.


Ofte stillede spørgsmål


Hvad er et hæve sænkebord?

Et hæve sænkebord er et skrivebord eller arbejdsbord, som kan justeres i højden ved hjælp af el-betjening eller håndsving. Et hæve sænkebord gør det nemt for dig at komme op at stå i løbet af arbejdsdagen og variere din arbejdsstilling og komfort.


Hvorfor er et hæve sænkebord sundt/derfor skal du have et hæve sænkebord?

Et hæve sænkebord er med til at give dig et sundere fysisk arbejdsmiljø. Når du veksler mellem at sidde ned og stå op i løbet af en arbejdsdag, gavner du blodcirkulationen, styrker dine muskler og forebygger ryg- og skuldersmerter.


Hvad koster et hæve sænkebord?

Prisen på et hæve sænkebord afhænger af flere ting: Højde, størrelse, materiale, elektrisk eller manuel betjening. Hos Inventarland kan du sagtens købe et lækkert hæve-/sænkebord til billige penge. Prisen for de billigste hæve sænkeborde ligger omkring 1900-3200 kroner inkl. moms. Men du kan også finde mere eksklusive hæve sænkeborde til 8-9000 kroner inkl. moms.


Hvorfor findes der forskellige størrelser af hæve sænkeborde?

Der findes flere forskellige størrelser af hæve sænkeborde, som kan dække forskellige behov og passe ind i forskellige kontorer. Hvis du ikke har behov for meget andet end en computer på dit bord, så kan du sandsynligvis nemt klare dig med et hæve sænkebord med en lille bordplade.

Hvis du derimod har mange forskellige opgaver og kontormateriel, som du benytter i løbet af dagen, har du brug for plads og en stor bordplade. Du skal også være særlig opmærksom på stelhøjden på dit hæve sænkebord, for højdeintervallet skal passe til din højde. Inventarlands hæve sænkeborde har et højdeinterval på mellem 70-120 cm (2-leddet) og 65-130 cm (3-leddet).