Facebook Pixel

Linoleum bordplade 90x180

Varenr.
2237491831p

Lækker bordplade med linoleum. Den måler 90x180 cm og er med trækant, hvilket giver bordpladen en flot finish. Linoleum er et naturligt og miljøvenligt materiale der bibringer bordpladen en mat og blød overflade. Fås i mange farver.

Læs mere

Lækker overflade i linoleum

Trækanter

Mange farver

Pr. stk. u. moms:
3.130,00 kr Ekskl. moms
Pr. stk. m. moms:
Ekskl. moms 3.912,50 kr
-
+
Leveringstid:
ca. 4 uger

handelsbetingelser  montage fra 199 kr  book indretningskonsulent  

Hvad er linoleum?

Linoleum er et CO² neutralt naturprodukt med en blød og behagelig overflade, der er antistatisk og modstandsdygtig overfor støv og snavs. Den anti-bakterielle linoleumsoverflade er mindre modtagelig overfor fingeraftryk og farverne falmer ikke med tiden.

Da linoleum er et 100% naturprodukt bidrager den også til akustikken i rummet. Bemærk at der kan forekomme farveforskelle i pladerne.

Denne bordplade er med rette trækanter. Linoluemen er fra Forbo og kan vælges i flere farverige farver. Farverne sort, ash, pebble, pewter, charcoal, mushroom og olive er standard farver.

Se alle linoleumsfarver her.

Der må påregnes en merpris ved linoleum som ikke er standard farver - Kontakt os på tlf. 70 10 10 13 og hør nærmere. 

Spørgsmål og montering

Har du spørgsmål til hvilken bordplade, der er det rigtige til dit behov eller ønsker du en demonstration, så kontakt os endelig på tlf. 70 10 10 13 eller info@inventarland.dk og få vejledning af vores dygtige konsulenter.

Ønsker du hjælp til montering af din nye bordplade kan det tilkøbes. Monteringen bliver udført af vores egne montører. De leverer, samler, tester og kører ikke før du er tilfreds med din nye bordplade.

Specifikationer

  • Størrelse: 90x180 cm.
  • Materiale: 22 mm mdf med linoleum
  • Kantprofil: Ret trækant
  • Bordplade farver (Forbo): Se dem her
  • Vægt: 33 kg.

Vedligeholdelse af linoleumsbordplader

For at få mest glæde af din linoleumsbordplade skal du ved modtagelsen behandle den med linoleumspleje, brug IKKE olie, lak eller lignende.

Hvordan rengøres linoleumsbordpladen til hverdag?

Til dagligt kan du rengøre bordpladen med en fugtig klud og et helt neutralt rengøringsmiddel. Dette vil hjælpe med at holde bordpladen flot. Ved større rengøring eller vedligeholdelse bør man anvende et neutralt rengøringsmiddel i den rette opløsning. Skyl efter med rent vand. Påfør herefter linoleumspleje som er klar-til-brug. Denne behandling bør du foretage med jævne mellemrum.

Kan man fjerne pletter?

For bedst muligt at forhindre fastsiddende pletter, er det en god idé at benytte underlag under kopper og glas. Skulle der dog opstå pletter, er det vigtigt at få disse fjernet hurtigst muligt. Dermed kan det undgås at pletterne trænger ned i materialet. Benyt et neutralt rengøringsmiddel der er opløst i vand. Forefindes der stadig pletter på bordpladen efter overnævnte behandling, brug da linoleumspleje og vand i forholdet 0,5 dl til 1 L vand. Sæt så overfladen i blød ca. 5 minutter. Dernæst skrubbes der med en mikrofiberklud eller lignende. Til sidst tørres det beskidte vand væk med en klud.

Følgende råd skulle give en velholdt linoleumsbordplade.

OBS! Vi fraråder at bruge stærke kemiske stoffer, så som alkaliske rengøringsprodukter, da disse nedbryder linoleum!

Benyttes f.eks. sprit- eller klorholdige produkter bortfalder produktgarantien.

Se vores linoleumspleje eller alle vores plejeprodukter!