Facebook Pixel

Bordplader

Ønsker du at skabe dit eget personlige skrivebord, kan du i denne kategori vælge mellem forskellige bordplader til skriveborde.

På den måde kan du selv bestemme, om du vil have et naturligt look i ægte træfinér, ensfarvet decor laminat eller den ekstra slidstærke laminat. Ønsker du et lidt mere lækkert bord, har vi også bordplader til skrivebord i lækker blød og miljøvenlig linoleum eller den slikebløde nanolaminat, hvor der ikke efterlades fingeraftryk.  

Vælg herunder hvilken kategori du ønsker din overflade i: 

Vælg en kategori:

Vores mest økonomiske løsning er en bordplade i decorlaminat, her får du en god slidstærk bordplade til prisen. Alle vores bordplader i decorlamniat i gængse standardmål lagerføres i hvid, ahorn, bøg og antracit. Vil du gerne have en plade der er mere resistent overfor skarpe genstande – bør du vælge en HPL laminat. Disse plader er rigtig laminat og mere slidstærke, derfor er de også dyrere. 

Vil du investere i en bordplade der virker af lidt ekstra, kan du vælge en bordplade i ægte linoleum eller træfiner. Linoleum giver en lækker og blød overflade som virker afvisende over for smuds og fedtfingre. Det er også en naturlig og miljørigtige løsning, indenfor bordplader til skrivebord. Sort linoleum lagerføres i sort men kan også bestilles i andre farver. Alla linoleums plader er i MDF med affasede kanter. 

Træfinér giver et naturligt look op kontoret og giver en dejlig overplade på bordet man kan nyde i mange år frem. Vi lagerfører bordpladerne i ahorn, bøge og egefinér i gængse standardmål. Alle finér plader er i MDF med affasede kanter. Vil du gerne have at monterer dit skrivebord eller blot pladen på eksisterende stel, så husk og bestil en montage sammen med bordet. Du finder montage inde på de forskellige typer plader nederst på siden.

Vi har også et stort udvalg af samlede hæve sænkeborde.

Vi laver også plader i specialmål til fornuftige priser – kontakt os på info@inventarland.dk med din forespørgsel så vender vi tilbage med en pris og leveringstid. 

Mangler du et sted at sidde ved dit nye skrivebord? Vi har også et flot sortiment af kontorstole. Se også vores udvalg af hæve sænke stel