Facebook Pixel

Skriveborde

Nyt skrivebord til virksomheden eller hjemmekontoret? Hos Inventarland er vi specialister i skriveborde, og har et kæmpe udvalg af faste skriveborde og ergonomiske hæve sænkeborde, så du kan variere din arbejdsstilling i løbet af dagen. Bordene fås i mange forskellige størrelser og udgaver, så de passer til lige netop dig og dit kontor. Vores små et-søjlede hæve sænkeborde er perfekte til hjemmekontoret, eller hvor der er begrænset plads, men hvor du stadig vil have den ergonomiske hæve sænke-funktion.

Få hjælp til køb af skrivebord

Har du brug for hjælp til at finde det helt rigtige skrivebord, eller har du nogle spørgsmål omkring de forskellige modeller, så tøv ikke med at kontakte vores kundeservice på tlf. 70 10 10 13 eller mail info@inventarland.dk

Vælg en kategori:

Få en varieret arbejdsstilling

Arbejder du mange timer på et kontor, vil et hæve sænke skrivebord være essentielt for en varieret arbejdsstilling. Her vil du kunne skifte mellem stående og siddende arbejde, hvilket holder kroppen i gang, forbedrer blodcirkulationen og mindsker ryg og nakkesmerter. Vores hæve sænkeborde fås i forskellige størrelser og med forskellige stel. Har du en gennemsnitlig højde vil et 2-leddet hæve sænkestel passe dig fint, men har du behov for, at det kan køre højere op eller længere ned, anbefaler vi et 3-leddet stel.

Skrivebord til hjemmekontoret

Skal du bruge et bord til dit eget hjemmekontor eller et mindre kontor, kan et fast skrivebord sagtens opfylde dette behov. Vi har dem i mange forskellige størrelser og udgaver, så de passer til netop dig. Har du begrænset plads, men vil du stadig gerne have et hæve sænkebord? Så vælg et af vores små hæve sænkeborde, der passende kan stå i et hjørne. Vil du slippe for ekstra ledninger, så skal du vælge vores Lift borde, der justeres med en gascylinder.

Tilpas dit eget hæve sænkebord

Vil du gerne have muligheden for at tilpasse dit eget hæve sænkebord? Hos Inventarland kan du selv vælge hvilken bordplade, du vil have, og hvilket stel du ønsker. Du kan nemlig købe løse stel og løse skrivebordplader. Dette giver dig fri mulighed for at vælge og tilpasse dit bord præcis, som du ønsker det. Du kan også finde et lille hæve sænkebord i vores sortiment. 

Husk tilbehøret til dit nye skrivebord!

Skrivebordet er ikke komplet uden det rigtige tilbehør. Vi har alt fra kabelbakker og skærmarme til skrivebordsskuffer og kabelgennemføringer. Med en kabelbakke vil du undgå rod på gulvet, så du nemt kan gøre rent og have plads til dine ben. Vi har også et stort udvalg af skrivebordslamper, der sikrer den rigtige belysning på arbejdspladsen. Vælg det tilbehør der passer til netop dig og dine behov. Se også vores smarte computerborde eller lækre Hay skriveborde

 


Ofte stillede spørgsmål

Hvilket skrivebord skal jeg vælge?

Hvilket skrivebord du skal vælge afhænger af, hvad du skal bruge det til. Skal du bruge det i 6-8+ timer ad gangen, så anbefaler vi, at du køber et hæve sænkebord. Skal det kun bruges få timer ad gangen, kan et skrivebord med fast højde også være en god løsning. 

Hvor højt skal et skrivebord være?

Skrivebordet skal som udgangspunkt have en højde, så du kan hvile dine underarme på bordpladen. Albuerne skal gerne være i en vinkel på omkring 90°, og du skal kunne sidde afslappet med dine skuldre. Derfor er det vigtigt, at enten din kontorstol eller skrivebord kan justeres i højden.

Hvor kan man købe skrivebord?

Hos Inventarland A/S kan du købe dit næste skrivebord. Du kan både købe det online i vores webshop eller komme forbi vores butik og showroom på Trafikcenter Allé 12 i Slagelse i hverdagene.