Facebook Pixel
Lintex Edge
Lintex Edge
Lintex Edge

Lintex Edge

Lintex Edge systemet absorberer lyd og skaber bedre akustik i rummet. Det unikke ved Edge-serien er det store farvevalg, som gør det muligt at skabe lige præcis dét udtryk, du ønsker. Edge væggene er klasse A lydcertificerede og består af en massiv træramme med et center af lydabsorberende stenuld. De er polstret med et flot Fiji stof, der med en finmasket overflade. giver et særligt elegant udtryk. 

Vælg en kategori:

Skærmvægge, akustikvæg eller bordskærme; hvad er bedst?

I Edge-serien kan du vælge mellem bordskærme, skærmvægge og akustikvægge; de har alle de samme lydabsorberende egenskaber men opfylder alligevel forskellige behov. Akustikvægge, der monteres på væggen, dæmper rumklang og skaber generelt en bedre akustik i rummet. Med fritstående skærmvægge kan du opdele åbne kontormiljøer i mindre rum med mere arbejdsro, mens du med bordskærme kan bevare det åbne rum, og i stedet skabe små private komfortzoner ved hvert enkelt skrivebord. Med Edge systemet har vi derfor altid en løsning, der passer til netop dit behov.

Vil du have et endnu mere behageligt arbejdsklima? Tag et kig på vores akustik væg

Fri fragt på skærmvægge

Husk at vi leverer fragtfrit på alle ordrer over 999 kr. – Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice via chat eller tlf. 70 10 10 13.