Facebook Pixel

Akustik møbler

Dæmp forstyrrende støj på en flot og dekorativ måde. Der er flere måder at bekæmpe støj på end ved at opstille skærmvægge i hele storrumskontoret. Du kan integrere støjdæmpning i indretningen ved at bruge forskellige former for akustikmøbler, tæpper og planter.

Indretning med akustikmøbler giver en indbydende atmosfære på arbejdspladsen i læringsmiljøer eller hvor du ellers ønsker at minimere støj og rumklang. Kontakt os på chatten eller tlf. 70 10 10 13, hvis du har behov for vejledning omkring akustikforbedringer eller ønsker et tilbud på en komplet akustikløsning.

Vælg en kategori:

Det åbenlyse valg, når akustikken skal forbedres på f.eks. arbejdspladser og storrumskontorer er at installere skærmvægge. Vores udvalg af skærmvægge og bordskærme er en populær løsning.

 

Men her i kategorien finder du andre måder at minimere den forstyrrende støj på:

 

 

Akustik sofa

Akustik sofaer fungerer godt som uformelle mødelokaler, der kan installeres på bl.a. åbne kontorer. Her kan man afholde møder uden at forstyrrer andre, der prøver at koncentrere sig. Mødedeltagerne kan desuden sidde relativt uforstyrret og uden at være skærmet inde i et lukket mødelokale. Akustik sofaer kan også bruges til at besvare telefonopkald, hvor man igen kan snakke uden at forstyrre hele kontoret.

 

Husk, vi har også en masse loft akustik

Plantekasser

Plantekasserne er lavet af lydabsorberende materiale og er beklædt med stof. Plantekasserne fungerer både som en dekorativ rumdeler og som en akustikvæg. De kombinerer indretning og bedre akustik på elegant vis.

 

 

Tæpper

Tæpper er med til at forbedre akustikken, fordi de både absorberer lyden, og fordi de mindsker støj fra fodtrin.

 

 

Planter

Planter også en støjdæmpende effekt. Brug dem sammen med vores Plant Divider plantekasser. Som bonus er planter med til at skabe en behagelig atmosfære, de pynter og har en stressreducerende effekt.