Facebook Pixel

School Line bordtennisbord

Varenr.
2011400008
Et stærkt og stabilt bordtennisbord med 22 mm tyk spilleplade med flere slidlag. Bordpladen består også af en blå specialplade med en underliggende sort profilramme i 40 mm. Læs mere

22 mm spilledplade

Stabile ben i metal

Sammenklappeligt

Pr. stk. u. moms:
Listepris: 4.399,00,-

3.499,00 kr Special Prices
Pr. stk. m. moms:
Listepris: 5.498,75,-

Special Prices 4.373,75 kr
-
+
Leveringstid:
1-5 hverdage

      

Sponeta School Line bordtennisbord. Et stærkt og stabil bordtennisbord for den seriøse fritids- og hobby spiller. Med dette lækre bordtennis bord fra Sponeta, får du et rigtigt godt og stabilt bord, med 22 mm tyk spilleplade med flere slidlag. Bordpladen består også af en blå specialplade med en underliggende sort profilramme i 40 mm.

Sponeta School Line bordtennisbordet er udstyret med gode stabile benstel i metal, der kan klappes sammen - hvis der er behov for at stille bordet til side. Når bordet er klappet sammen, sikres det med sikkerhedsbeslag, så pladerne er fastlåst. Benstellet er også justerbart i højden og er med 128 mm gummihjul, for hurtig flytning.

Med et bordtennisbord fra Sponeta, får du et bord der fuldt ud lever op til de internationale mål for turnerings-borde. De er i overensstemmelse med EN-NORM 14468-1 og overholder også alle de nødvendige sikkerhedskrav med certifikatet "GS - Geprüfte Sicherheit". Bemærk at bordet kommer usamlet.