Facebook Pixel

Puf call

Varenr.
2119310190

Call puf ø 45 cm enkel og let at flytte rundt på. Behagelig og smart i et loungeområde eller som ventemøbler i en reception eller på kontoret. 

Læs mere

Kvalitetsskum

God komfort

Krom afslutning med antiglider

Pr. stk. u. moms:
Listepris: 3.365,00,-

2.585,00 kr Special Prices
Pr. stk. m. moms:
Listepris: 4.206,25,-

Special Prices 3.231,25 kr
-
+
Leveringstid:
ca. 4 uger

handelsbetingelser  montage fra 199 kr  book indretningskonsulent  

Call er en prisvindende serie der er designet af Busk+Hertzog. CALL serie, der består af puffer i forskellige størrelser – med og uden integrerede sideborde.
De små sideborde – i forskellige størrelser tilpasset pufstørrelserne – passer perfekt til den bærbare PC, notater eller en kaffekop eller to.

Spefikationer:

  • Call puf: 1 stk. ø 45 i sort 
  • Kvalitetsskum – brændhæmmende koldskum : betyder, at du ikke synker ned i puffen, hvilket gør den særdeles velegnet til receptionen, foyeren, venteværelset eller som uformel hyggekrog eller arbejdsplads i virksomheden.
  • Kromafslutningen (med antiglidere) i bunden af puffen er både praktisk i forhold til flytning af møblet og i den daglige rengøring ligesom den afrunder puffen på en elegant måde.

Der er mulighed for at vælge andre farver, efter indretning og smag eller evt. i dit firmas logofarver.
Af farver kan nævnes: Rød, gul, orange, lyseblå, blå ,lilla, antracit grå, lysegrå, blå og sort. Angiv venligst den ønskede farve i feltet "bemærkninger" ved bestilling. Skriv f.eks. "Puf, Rød". Denne model er med bordplade, findes også uden.

Har du brug for en speciel farve til din indretning, Kontakt os for mere information om farvekombinationer og størrelser på tlf. 70 10 10 13 eller mail til os på: info@inventarland.dk