Facebook Pixel

Mødebord Alpha 90/110x220

Varenr.
C064571508

Flot og stilrent Alpha konference-/mødebord, med afrundet kanter og tøndeformet 90/110x220 cm plade. Bordpladen er med overflade i mat sort Anti-Finger-Print med ABS kanter med skrå kantprofil der er sortlakeret. Mødebordet er med stål stel med flot blank finish.     

Læs mere

Mat sort Anti-Finger-Print 

ABS kantprofil med affaset kant i sort lak

Stel med blank finish

Pr. stk. u. moms:
Listepris: 8.464,00,-

6.599,00 kr Special Prices
Pr. stk. m. moms:
Listepris: 10.580,00,-

Special Prices 8.248,75 kr
-
+
Leveringstid:
ca. 4 uger

handelsbetingelser  montage fra 199 kr  book indretningskonsulent  

Flot mødebord med Anti-Finger-Print plade og blank stel.

Alpha konference-/mødebord med plads til 6 personer. Bordet er med mat sort Anti-Finger-Print overflade plade med stål stel med blank finish. Bordpladen er tøndeformet, måler 90/110x220 cm og har slagfast ABS sort kant som slutter af med en skrå kanter, der er sortlakeret. Denne skrå/affaset kant giver bordet et enkelt og elegant udtryk. 

 Specifikationer

  • Mål: 90/110x220 cm
  • Materiale plade: Mat sort Anti-Finger-Print
  • Kantprofil: ABS kant med skrå affaset kant i sort lak nederst
  • Form: Tøndeformet/bådformet
  • Materiale stel: Stål stel med blank finish
  • Mål: 90/110x220 cm
  • Materiale plade: Mat sort Anti-Finger-Print
  • Kantprofil: ABS kant med skrå affaset kant i sort lak nederst
  • Form: Tøndeformet/bådformet
  • Materiale stel: Stål stel med blank finish

AFP laminat (Anti-Finger-Print): AFP laminat er kendetegnet ved en lukket, mat og glat/blød overflade, hvor der er mindre risiko for synlige fedtpletter. AFP laminater er ligesom laminat slidstærkt, rengøringsvenligt og ikke mindst modstandsdygtigt overfor slag og misfarvning. Til daglig vedligeholdelse benyttes en microfiberklud og lunkent vand evt. med et mildt universalt rengøringsmiddel. Til grundig rengøring af alle typer laminat anbefaler vi laminatrens og en melaminsvamp. Undgå brug af sulfo i den daglige rengøring, da det efterlader en hinde på overfladen.

Der må ikke anvendes slibende rengøringsmidler som f.eks. skurepulver eller ætsende rengøringsmidler. Benyttes f.eks. sprit- eller klorholdige produkter bortfalder produktgarantien. Efter rensning skal overfladen vaskes grundigt med rent vand og poleres med en tør, blød klud.

Vinduespudsemidler eller et par dråber eddike på et vaskeskind er glimrende til at fjerne evt. fedtpletter, men skal umiddelbart efter vaskes grundigt med rent vand for at undgå ætsning. Laminatoverflader er modtagelige for ridser og BØR ALDRIG anvendes som skære- eller snitteflader. Evt. påførte ridser kan desværre ikke efterfølgende repareres.