Facebook Pixel

Mødebord Van Doren 90/110x210

Varenr.
C064856008

Van Doren mødebord er i et flot og enkelt design med flotte blanke søjler. Bordpladen er med let buet bordplade og beklædt med sort linoleum og har sort ABS kant med affasning der er sortlakeret.

Læs mere

Sort linoleum

Flotte blanke søjler

Plads til 6-8 personer

Pr. stk. u. moms:
Listepris: 7.465,00,-

4.999,00 kr Special Prices
Pr. stk. m. moms:
Listepris: 9.331,25,-

Special Prices 6.248,75 kr
-
+
Leveringstid:
1-5 hverdage

handelsbetingelser  montage fra 199 kr  book indretningskonsulent  

Mødebord med sort linoleumsplade

Van Doren mødebord er i et flot og enkelt design med tøndeformet mat sort linoleums plade, afsluttet med stærk ABS kant med affasning i sort lak. Bordet står på 2 flotte blanke søjler. 
Pladen er 220 cm i længden, dette giver plads til 6-8 personer, 3 på hver side og 2 for enderne.

Specifikationer:

  • Størrelse: 90/110x220 cm.
  • Bordplade tykkelse: 22 mm.
  • Farver: Sort linoleum
  • Bordfod diameter: 50 cm
  • Bordfod: blank finish
  • Størrelse: 90/110x220 cm.
  • Bordplade tykkelse: 22 mm.
  • Farver: Sort linoleum
  • Bordfod diameter: 50 cm
  • Bordfod: blank finish

Linoleum er et CO2 neutralt naturprodukt med en blød og behagelig overflade, der er antistatisk og modstandsdygtig overfor støv og snavs. Den matte overflade er varm og behagelig at røre ved og er også støjdæmpende.

Den anti-bakterielle linoleumsoverflade er mindre modtagelig for fingeraftryk og farverne falmer ikke med tiden. Da linoleum er et 100% naturprodukt kan der forekomme farveforskelle. Hvis du ved modtagelsen af dit linoleumsprodukt opdager en gullig film på linoleummets overflade (’tørrekammerfilm’) kan du være helt rolig – den forsvinder, når overfladen udsættes for lys.

Før ibrugtagning skal bordpladen behandles med linoleumspleje f.eks. Guardian linoleums pleje eller Monel.
Daglig rengøring foretages med en fugtig klud med et neutralt rengøringsmiddel. Ved kraftigere tilsmudsning anvendes et neutralt rengøringsmiddel i den rette opløsning. Skyl efter med rent vand. Påfør herefter klar-til-brug Linoleumspleje (eks. Guardian linoleumspleje eller Monel).

Brug IKKE olie, lak eller lign. For at hindre fastsiddende pletter skal der anvendes bordskånere under kopper og glas etc. Opstår der alligevel pletter, er det vigtigt at fjerne dem så hurtigt som muligt for at forhindre dem i at trænge ned i materialet. Benyttes f.eks. sprit- eller klorholdige produkter bortfalder produktgarantien.